Ρεκόρ ανθρωπιάς απο τον λαό του ΠΑΟΚΤο κοινωνικό έρεισμα του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο σήμερα (10/4), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες εταιρίες και εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ. Έτσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου, συγκεντρώθηκαν 90 παλέτες τροφίμων που άμεσα θα διατεθούν στις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως , Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς , Κασσανδρείας και Λαγκαδά. Α

ξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς οι 90 παλέτες αντιστοιχούν σε σχεδόν 70 τόνους τροφίμων, ενώ πέρσι το αντίστοιχο ρεκόρ ήταν 55 τόνοι τροφίμων. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00, πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός, η συγκέντρωση τροφίμων πραγματοποιήθηκε με αμείωτη ροή. Οι άνθρωποι του Συλλόγου παραλάμβαναν τα προϊόντα που έστειλαν οι εταιρίες, αλλά και όσα αγαθά πρόσφερε ο κόσμος από το υστέρημά του. "Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ καθιέρωσε σε συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, μέσω των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως , Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς , Κασσανδρείας και Λαγκαδά.

 Ειδικά φέτος, που ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια του, η προσφορά είναι πολύ μεγαλύτερη χάρη στη δυναμική συμμετοχή της ΠΑΕ. Ελπίζουμε στο μέλλον αυτή η πρωτοβουλία να έχει μιμητές και από άλλες κοινωνικές ομάδες και φορείς, ώστε μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη", σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365