"Αν θες να με βρεις μπροστα σου θα σε πολεμήσω σκληρά"


Ιδιωτική συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από το ματς Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, φέρεται να αποκάλυψε σε παράγοντες του «δικεφάλου» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αrena Press», ο Σαββίδης, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα βόλεϋ (3-1) φέρεται να είπε στους Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο, Παπαδόπουλο, Τσαλόπουλο κ.ά. ότι είχε προειδοποιήσει τον Μαρινάκη σε μυστικό ραντεβού τους στο σπίτι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι «αν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες, θα με βρει μπροστά του, θα τον πολεμήσω σκληρά»! 

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σαββίδης είπε στους παράγοντες του ΠΑΟΚ: - «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, είμαι αποφασισμένος και θα περιμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η απόφαση για την έφεση που καταθέσαμε. Μετά θα μιλήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να παίξει η πρώτη ομάδα στο Κύπελλο. 

Θα στείλουμε την Κ20 ή την Κ17 ή την Κ15 να παίξει με τον Ολυμπιακό». - «Πριν από το ματς του Κυπέλλου συναντήθηκα με τον Μαρινάκη, πήγα στο σπίτι του και του είπα ότι εάν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες και τέτοια, θα με βρει μπροστά του, θα τον πολεμήσω σκληρά». - «Όλοι υποτίθεται θέλαμε την κάθαρση, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή συνωμότησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όταν συζητούσαμε για τα τηλεοπτικά και προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη για τα τηλεοπτικά και να πέσει το δικό τους μερίδιο. Τότε τα βρήκαν μεταξύ τους». - «Μου είπαν και άκουσα κάποιους παραγωγούς εκπομπών σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, που με ξεφώνιζα και έλεγαν ότι τα γκάλοπ λένε να φύγω από τον ΠΑΟΚ, άλλος με έβριζε και με μείωνε σαν άνθρωπο, αλλά θα τα διορθώσουμε όλα αυτά, σύντομα. Είναι στημένοι κάποιοι να μιλάνε εις βάρος μου». - «Θέλω καθαρά πρωταθλήματα και όσοι θέλουν το ίδιο είναι μαζί μας, όσοι δεν θέλουν, είναι εχθροί».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365