Δεν ξέρω αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ,σήμερα απολαμβάνουμε την κατάκτησηΟ Χιμένεζ αναφέρθηκε πως η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου αλλα και απάντησε σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Αρχικά είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 στα σετ. Βρήκαμε τον τρόπο να παραμείνουμε ψύχραιμοι, το γυρίσαμε και φτάσουμε στον τίτλο». Για το τι σκεφτόταν με το σκορ στο 0-2: «Απλά συνεχίσαμε να παίζουμε κάθε μπάλα, κάθε πόντο ξεχωριστά και ξέραμε ότι στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε». 

 Για το πως μεταστράφηκε το αρνητικό κλίμα μετα την απώλεια του Κυπέλλου: «Αυτός ο παράγοντας, ήταν η ίδια η ομάδα. Ήμασταν σύνολο, δουλέψαμε όλοι μαζί για να το γυρίσουμε και να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου, που τόσο πολύ θέλαμε». 

 Για τη δική του εικόνα: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί βελτιώθηκα σε κάποιους τομείς σε σχέση με πέρσι και το πιο σημαντικό, βοήθησα την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το να κερδίσουμε το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση. Είναι ότι καλύτερο σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».

 Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα, είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας έδωσαν που ελπίζω να τον απολαμβάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ όσο και εμείς. Απόψε θέλουμε απλά να χαρούμε την κατάκτηση του τίτλου».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365