"Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ"Μήνυμα στήριξης στο «ασπρόμαυρο» βόλεϊ έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να έρθει και αύριο (Τετάρτη 13/04) στο «Παλατάκι», ενώ διαμήνυσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου σε ό,τι τον χρειαστεί. 

 Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που παρέμεινε στο “PAOK Sports Arena” μαζί με τους συνεργάτες του μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, δήλωσε κατά την αποχώρησή του για το άτυχο αποτέλεσμα του αγώνα που προηγήθηκε: «Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Έπρεπε να βάλουμε μια τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε… κόμμα, αλλά δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη, για να χαλάσω και τις προλήψεις!

 Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως κερδίζανε, αν δεν ερχόμουν», είπε αστειευόμενος και συνέχισε: «Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο. Σε όλες τις αθλητικές κατευθύνσεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να έρθω και την Τετάρτη». Παράλληλα, σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του κ. Τσαλόπουλου, ο οποίος είχε αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης θα βοηθήσει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εφόσον χρειαστεί, διαβεβαιώνοντας: «Είπε την αλήθεια ο κ. Τσαλόπουλος». Τέλος, σε ερώτηση για το από που αντλεί δύναμη και συνεχίζει, παρότι η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου δεν είναι αυτή που θα περίμενε, είπε: «Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365