Γλύκος: "Περιμενα πως και πως να επιστρέψω"
Iκανοποιημένος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Παναγιώτης Γλύκος μιλώντας στην κάμερα του novasports , τονίζοντας παράλληλα πως η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολη στα πλέι οφ

Για το σημερινό παιχνίδι: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε στα ίσα το παιχνίδι, αν και θεωρητικά δεν ήταν τόσο σημαντικό. Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Διαβάσαμε πιστεύω καλά τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Πιστεύω ότι όποιος κατάφερνε να σκοράρει, θα έπαιρνε τη νίκη. Δεν ήρθε το γκολ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο». 

 Για τη σεζόν μέχρι στιγμής και το πως έχει εξελιχθεί: «Ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσει η ομάδα να έχει φιλοδοξίες για του χρόνου, αλλά και να πάρει μία καλή θέση για την Ευρώπη». 

 Για τον τραυματισμό και την επιστροφή του: «Δε θα έλεγα ότι οι μήνες που προηγήθηκαν, ήταν οι πιο δύσκολοι στην καριέρα μου. Έχω περάσει και έναν ακόμη δύσκολο τραυματισμό. Μιλάμε όμως για ένα μυϊκό τραυματισμό, είναι λίγο περίεργο το να μένεις εκτός για τέσσερις μήνες. Είχα όμως ανθρώπους δίπλα μου που με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Πολλές φορές ένας μυϊκός τραυματισμός μπορεί να είναι πιο δύσκολος και από ένα χειρουργείο. Αν δε δώσεις χρόνο μετά τον τραυματισμό, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Εγώ ένιωσα πολλές φορές ότι ήμουν έτοιμος, αλλά είχα ενοχλήσεις και πήρα περισσότερο χρόνο, δεν ήθελα να ρισκάρω παραπάνω».

 Για τη σημερινή εμφάνιση: «Είναι καθαρά θέμα προπόνησης, αντίληψης παιχνιδιού, ηρεμίας... Πάντα ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Ότι είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος για να δώσω το 100%. Ένιωθα καλά σήμερα και καταφέραμε όλοι μαζί να έχουμε αμυντικά μία καλή οργάνωση, δεχθήκαμε πολύ λίγες φάσεις. Αν ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ίσως και να ήταν καλό το σημερινό αποτέλεσμα, πάντως εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μας είπε ο προπονητής». 

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365