"Θα τα δώσουμε ολα για να βγούμε πρώτοι"


Ο Δημήτρης Πέλκας που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή και βοήθησε την ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της επιθετικά μίλησε για τους έξι τελικούς που έρχονται δηλώνοντας αναλυτικά: 

«Ο δεύτερος μας στόχος φέτος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στα Play Offs. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει αυτό το μήνα να τα δώσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα ακολουθούν ουσιαστικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.


Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι έξι αγώνες, έξι τελικοί. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε υγεία. Ήταν περίεργη η φετινή χρονιά. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, ένας νέος προπονητής, δεν είχαμε σταθερότητα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και χάσαμε από θεωρητικά πιο αδύναμες. Ελπίζω ότι δε θα μας επηρεάσει η κούραση. Έχουμε ένα μήνα με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση και να δίνουμε το 100%. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας» .

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365