Η γραπτή δήλωση του ΣάλπιΑναλυτικά η δήλωση Σαλπιγγίδη: 

 "Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.


 Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε. Με τιμή Δημήτρης Σαλπιγγίδης". 

 Να επισημάνουμε πως υπεύθυνες τόσο για τη μη πρόσκληση του Σαλπιγγίδη στη γιορτή του ΠΑΟΚ, όσο και για τα υπόλοιπα οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν θεωρούνται τόσο η «επιτροπή προσωπικοτήτων», όσο και η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων που είχαν αναλάβει το πρότζεκτ. Μάλιστα, γι' αυτές υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα αναζητηθούν άμεσα ευθύνες δεδομένου και ότι μόνο η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων έλαβε 200.000 ευρώ για το χθεσινό event!

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365