Το ασπρόμαυρο θηρίο θα ξυπνήσει και τότε ψάχτε τρύπες να κρυφτείτε.


Ειναι να απορεί κανείς με τις κινήσεις  του κ Κοντωνή που  απο τη μια ενω  δηλώνει πολεμο  κατα του συστήματος πηγαίνοντας στη βουλη με υφος χιλίων καρδιναλίων να τα βάλει με το Αθηναικο κατεστημενο, δίνει εντολή να ξαναρχίσει το Κύπελλο παρα την παραίτηση μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Ειναι επισης αποριαν αξιον τι σκεφτονται ολοι αυτοι που βλεπουν τις κωλοτούμπες του Κοντωνή, τον πόλεμο που μας λένε και διατυμπανιζουν οτι η πολιτεία στρέφεται κατα των γαυροβάζελων και ειδικά κατα του συστήματος της κοκκινοπράσινης ΕΠΟ τι εχουν να πουν τώρα που ξαναξεκινάει το Κύπελλο και που ειναι ολες αυτες οι μεγαλεπιβολες δηλώσεις οτι ο Γκιρτζίκης και η παρέα του πέφτουν αφήνοντας πίσω τους μαύρη στάχτηΕκείνο, όμως, που πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να επισημανθεί είναι η ανοχή, σε ορισμένες περιπτώσεις και η συμφωνία ή, έστω, η αναπαραγωγή του συνθήματος  περί «αλητών και προδοτών» πολιτικών. Πολιτικοι που θα δώσουν το παρων στην εκδήλωση των 90 χρόνων αυτών που θυμούνται τον Δικέφαλο μονο στις επιτυχίες, η εξαφανισμένοι οταν η ομάδα χαροπαλευε τα προηγουμενα χρόνια για να διώξει Γουμενομπατατούδηδες, αυτούς που καλυπταν ολα αυτά τα λαμόγια που ξέσκιζαν την σάρκα του συλλόγου επι μια εικοσαετία, αυτους που υπογραψανε για την κάρτα πολίτη και εχουν απομακρυνει τον κόσμο  απο τα γηπεδα.


Κάποιο λάκκο έχει η φάβα   Για το οποίο δεν άκουσα τα τελευταία 24ωρα αρκετές καταδικαστικές δηλώσεις –για να είμαι ακριβής δεν περιέπεσε στην αντίληψή μου καμία, αλλά ίσως και να κάνω λάθος. Είναι, λοιπόν, αλήτες και προδότες οι πολιτικοί; Προσέξτε, πολιτικοί με…όμικρον γιώτα. Στον πληθυντικό. Όλοι. Συλλήβδην.

 Το σύνθημα ακούγεται λογικό όταν εκφέρεται από οργισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι, βεβαίως, έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν και να ρίχνουν βρισίδια κατα ρυπάς οχι μονο για το αθλητικό κομμάτι αλλα και για την κοινωνικοικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα.  

Και ακόμα δυστυχέστερα το λάθος αυτό το εμπορεύτηκαν με μεγάλη ευκολία και πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Τώρα, όμως, μετά από ολα αυτα τα αδεια γηπεδα, την κωλοτουμπα του Κοντωνή, τον πολεμο που μενει στα χαρτια.  ποιο είναι ακριβώς το νόημα του συνθήματος περί κάθαρσης
 «Τα συνθήματα περι κάθαρσης»ισοδυναμούν   με κοινωνικό δηλητήριο που βάζουν στο αίμα μας όσοι θελουν να καλύψουν την ανυπαρξία τους την πολιτική. Γιατι αν ήθελαν να καθαρίσει η ΕΠΟ θα το είχαν κάνει εχθες.
 Όσο για τους δημοσιογράφους που το ανέχονται οι σκοπιμότητες είναι γνωστές…Το ασπρόμαυρο θηρίο θα ξυπνήσει και τότε ψάχτε τρύπες να κρυφτείτε.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365