Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε απο τον Τζαβέλλα

billiardo


Ο σοφός λαός αναφέρει οτι η καλή ή κακή μέρα απο το πρωι φαίνεται. Όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας έπαιρνε το αεροπλάνο από το Μονακό για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ερχόταν γεμάτος όνειρα. Μια μεταγραφή που πέρασε απο 40 κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί,… Η ορμητική διάθεση του Γιώργου, ο αυθορμητισμός και οι εν θερμώ αντιδράσεις ηταν ηδη στοιχεία που τον συνόδευαν. 


Οι…πονηροί πήγαν να του χρεώσουν λαϊκισμό, προσπάθεια να γίνει το αγαπημένο παιδι της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, απόπειρα να μετατραπεί σε λαϊκό ήρωα και να εξασφαλίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Τούμπα να γίνει Γκαρσία στην θέση του Γκαρσία. Η μη συμμετοχή στο Καραισκάκη επιβεβαιώσε τους "εχθρους" του Γιώργου οτι είναι ένας χαρακτήρας που μένει πάντα στα λόγια,πουλάει κοινώς ΠΑΟΚτσηδιλικη κακής ποιότητας.
Οι σελφις κατα καιρους στο διαδίκτυο και η σπόντα για τον Άγγελο Αναστασιάδη που διαψεύστηκε  απο τον ιδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτηρι για μερικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον θεωρούν πλεον το μαύρο πρόβατο στην Τούμπα. Τον θεωρούν υπαίτιο μάλιστα για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος.  Ο ιδιος φρόντισε ομως με τις φετινές του εμφανίσεις να μεταστρέψει άρδην το κλίμα ωστόσο υπαρχει μια μερίδα που πάντα θα τον αποδοκιμάζει. Αρχηγος της κλίκας λενε, μρ σελφι και άλλα πολλά ακούγονται. Ο Τζαβελλας αισίως συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Και ομως κάποιοι φρόντισαν να τον αποδοκιμάσουν ακόμα και τώρα. Θεωρούμε αδικα δε γιατι την φετινή σεζόν πραγματοποιει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα μας. Κακα τα ψέμματα  ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ή το χειμ'ωνα ομως για να χαθεί ένα πρωτάθλημα δεν φταίει πάντα ο ένας. Ειναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, πολλών παραγόντων συνυφασμένων με την ομάδα. Για να φτασεις σε σημειο να διεκδικείς τιτλους θα πρέπει να υπάρχουν κάποια πράγματα βάσεις που ο ΠΑΟΚ δεν τις είχε και ουτε σκόπευε τα τελευταία χρόνια σοβαρά να τις δημιουργήσει. Αυτό το στοιχείο που  εγγυάται μια καλή πορεία ειναι η επιλογή καλού προπονητή και ένας κορμό2 σημαντικών παικτών αλλα και πλάνο που θα τηρείται πιστά οπως έγινε με τον Σάντος Η παρουσία ενός προπονητή με ξεκάθαρο πλάνο και σφαιρική άποψη για τους πάντες, αποτελεί εγγύηση για την επόμενη ημέρα.Το να αφήσεις τον τεχνικό να δουλεψει και να διαλέξει αυτος το υλικο θεωρείται νόμος απαράβατος. Κι ομως το πρωτάθλημα δεν χάθηκε απο τον Τζαβελλα ουτως η άλλως αν είχε κατακτηθεί δεν θα οφειλόταν αποκλειστικά στον ίδιο.


CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365