Πρέπει να φύγουν οι μισοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ”Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Τότε που πήρε την ομάδα ο Βουλινός και έφυγε, τον παρακαλούσαν και τον απειλούσαν. Κατέβηκε ο Βαρδινογιάννης στα αποδυτήρια. Ο Βουλινός ήταν ανένδοτος. Ήταν εγωιστής και μάγκας. Τώρα με όλη τη δυναμική που έχει ο Σαββίδης θέλει να αλλάξει τα δεδομένα. Θα υπάρχουν επιπτώσεις, αλλά το θέμα είναι ότι δε θα αλλάξει κάτι. Μακάρι να μπορέσουν να ξυπνήσουν και να ταρακουνηθούν και άλλοι . Βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις.

Θα προτιμούσα και στο πρώτο ματς του κυπέλλου να πάρει την ομάδα και να φύγει. Όχι στο πέναλτι και πιο νωρίς. Και θα γλιτώναμε και από όλο αυτό που έγινε.

Από τότε δεν υπολογίζουν τίποτα. Αυτό που θέλουν να κάνουν το κάνουν . Όντως από τη Δευτέρα είχαμε βάλει μια φωτογραφία του Καραμάνη και τη φτύναμε. Από την μια είναι να γελάμε και από την άλλη να κλαίμε.

Με βρίσκει σύμφωνο η απόφαση του Σαββίδη. Πρέπει να οργανωθεί ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Εύχομαι σε ένα μεγάλο ποσοστό να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου το δεύτερο σπίτι μου. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά των δυο πόντων στα πλέι οφ, αν και η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μεγάλους παίκτες, προσωπικότητες να αντέχουν την πίεση της Τούμπας.

Από τους 25 τωρινούς παίκτες να μείνουν οι 10, να φύγουν οι μισοί.

Για τον Μπερμπάτοφ εγκλημάτησε ο ΠΑΟΚ. Η αντιμετώπιση που είχε από τον Τούντορ ήταν απαράδεκτη. Ξέρει 100 κιλά μπάλα."

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365