Τρελά λεφτά σε Μπερμπάτοφ, που θέλει να μείνειΗ συμφωνία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, περιλαμβάνει πολλά μηδενικά, ήταν λίγο πολύ γνωστό. 

Οι συμπατριώτες του Βούλγαρου ωστόσο, αποκαλύπτουν σήμερα λεπτομέρειες, με τις πάγιες αποδοχές, αλλά και τα μπόνους στο συμβόλαιο του Μίτκο. Πιο συγκεκριμένα, όταν αποκτήθηκε πήρε 700 χιλιάδες ευρώ ως μπόνους υπογραφής και έχει απολαβές άλλες 500 χιλιάδες ευρώ, σύνολο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο «Μίτκο» θα γίνει λοιπόν κατά 500.000 ευρώ πλουσιότερος σε περίπτωση, που ο Δικέφαλος καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στα play off και κερδίσει την έξοδο του στο Champions League κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στον Βούλγαρο να βοηθήσει την ομάδα με την επιστροφή του. Αναλυτικά τα μπόνους: 500.000 ευρώ αν βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ στα play off 200.000 ευρώ αν ο ΠΑΟΚ βγει στο Europa League, κάτι που με την είσοδο στα play off χει ήδη επιτευχθεί. 200.000 ευρώ ως μπόνους συμμετοχών. (πρέπει να πιάσει τις 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει και έχει ήδη 22 σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη οπότε χρειάζεται να αγωνιστεί σε τρία ματς των play off). 

 Στο μεταξύ, ένα άλλο δημοσίευμα στη Βουλγαρία, τονίζει πως ο Μπερμπάτοφ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο μάλιστα να έχει τη δυνατότητα, πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και του Μπερμπάτοφ είναι άριστες και ο σούπερ σταρ δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ του Βούλγαρου είναι έτοιμος να δεχτεί προσφορές και σίγουρα θα υπάρξουν και με πολλά χρήματα, κυρίως από την Αραβία, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ και πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Μπερμπάτοφ στα play off. Μετά από αυτά αναμένεται κρίσιμο νέο ραντεβού του Μίτκο με τον Σαββίδη, τον Μάιο».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365