΄Οταν έκλαψε ο ΠέρσιΧειμώνας προς Άνοιξη 1999. Διεξαγόταν προπόνηση του ΠΑΟΚ στο χιονισμένο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία. Στο μέσο της προπόνησης ο Πέρσι Ολιβάρες πέταξε το σκούφο του και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλοι υπέθεσαν πως πήγε για την ανάγκη του στη τουαλέτα. Πέρασε κανένα δεκάλεπτο και ο Αναστασιάδης άρχισε να τον αναζητεί. Με το γνωστό του ύφος έστειλε τον γυμναστή, τότε, Μπάμπη Μηχαηλίδη να πάει να ψάξει «να δει πού είναι αυτό το γιαπί».

 Ο Ολιβάρες όμως, ήταν εξαφανισμένος από προσώπου γης. Για κανένα δεκαήμερο αναζητούνταν από τους πάντες.  Ο Πέρσι πήγε στην Αθήνα, στο γραφείο του Μπατατούδη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον πούλησε στον Παναθηναϊκό  Το επόμενο πρωί η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»,κυκλοφόρησε με μεγάλο πρωτοσέλιδο χτύπημα στην πρώτη σελίδα την αποκάλυψη πώλησης του Ολιβάρες στον Παναθηναϊκό, που δικαιολογούσε και την εξαφάνισή του.
Ο Πέρσι ήταν πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και ίσως απο αυτους τους 5-6  που δέθηκαν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ απ’ όσους πέρασαν την τελευταία 20ετία από την Τούμπα. Μόλις τελείωσε η σεζόν και πριν αποχαιρετήσει οριστικά τη Τούμπα, κάλεσε σε ξενοδοχείο του Πανοράματος, τα τηλεοπτικά κανάλια και σε καθένα ξεχωριστά έκανε μια δήλωση αποχαιρετισμού εν μέσω λυγμών. Έκλαψε κατά την δήλωσή του στο Mega, έκλαψε κατά την δήλωσή του στον ΑΝΤ1, έκλαψε κατά την δήλωσή του στο STAR. Έκλαψε παντού, ακόμα και έξω από την Τούμπα, όταν μίλησε σε όλα τα συγκεντρωμένα ΜΜΕ. Και δεν το έκανε υποκριτικά σας διαβεβαιώνω, παρότι με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε σταδιοδρομία ηθοποιού και χορευτή στο δημοφιλές σόου "Dancing for a Dream" στο Περού. 34

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365