Γιατί οι τιμές εισιτηρίων στο βόλει ήταν και δεν ήταν τσιμπημένες
Με καθαρό μυαλό και έχοντας το εισιτηριο για τον τελικό στην τσέπη ο ΠΑΟΚ και ο λαός του κοιτούν μπροστά και προετοιμάζονται , ο καθένας με τον τροπο του, για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν (δείτε περισσότερα εδω) μέχρι την κατάκτηση του πολυπόθητου τιτλου του Πρωταθλητή . Η προηγούμενη σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό έφερε μαζί της εντάση  και συγκινήσεις που θύμισαν κάτι απο τα περσινά παιχνίδια στο κατάμεστο Παλατάκι ,τα οποία εστεψαν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη στο βολεϊ . Πριν την πρόκριση στον τελικό το Πρωταθλήματος ο βολλεϊκός ΠΑΟΚ είχε χάσει δύο τίτλους στο..παρα πέντε , γεγονός που σαφώς πικρανε τόσο τους αθλητές όσο και τους οπαδούς και φίλους του τμήματος.Σχεδόν ένα μήνα μετά απο αυτά τα δυσάρεστα , η ομάδα επιστρεφει πιο δυνατή,δεμένη και συγκρεντρωμένη με στόχο να κατακτήσει αυτο που της αξίζει, να κρατήσει τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη και να φέρει ακόμα πιο κοντά της τον κόσμο.


Μαύρο σύννεφο πάνω απο τον 3ο και τον 4ο ημιτελικό στάθηκε για λίγο -πραγματικά πολυ λίγο- η αυξημένη τιμή του εισιτηρίου που για κάποιους ήταν σχεδόν απαγορευτική. Ναι μεν , αλλά ...

Η τιμή του εισιτηρίου άγγιζε τα 15 ευρώ ,τα οποία είναι μεν σημαντικά για όλους όσους ήθελαν να παρακολήθουν τον αγώνα αλλά απο την άλλη ειναι εξίου σημαντικά τα έσοδα που θα προέκυπταν για ένα τμήμα που δεν αγκαλιάστηκε όσο έπρεπε στη διάρκεια της χρονιάς και πρέπει κάπως να βγάλει τα έξοδα του.Το δίκιο βρίσκεται κάπου στην μέση και σε τέτοιες στιγμές που ενα ερασιτεχνικό τμήμα χρειάζεται στήριξη ,αυτή πρέπει να γινεται χωρις γκρινία και μιζέρια. Αξιζει να σημειωθει οτι το εισιτηριο διαρκείας του βόλλεϊ ηταν 30 ευρώ στην αρχή της χρονιάς, ποσό ελάχιστο για τα παιχνίδια που θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει.Τέλος καλό ,όλα καλά. Ο παοκτσής μπορεί να γκρινιάξει για τα χρήματα αλλά ποτέ δεν θα τα βάλει πάνω απο την αγάπη του.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρόν ,στηριξε την ομάδα κι τώρα όλοι μοραζόμαστε την χαρα της πρόκρισης.
   Δεδομένων των επιτυχιών που έχουν σημειώσει τα ερασιτεχνικά τμήματα,θα έπρεπε να ύπαρχει μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στους εντός έδρας αγώνες πράγμα το οποίο είναι δύσκολο για οικονομικούς κυρίως λόγους. Θα μπορολυσε ,λοιπόν, ο ερασιτέχνης με την ΠΑΕ [ Ποδόσφαιρο (Γυναικών) , Βόλεϊ (Ανδρών) , Βόλεϊ (Γυναικών) , Χάντμπολ (Ανδρών) ,Χάντμπολ (Γυναικών) ,Πόλο (Ανδρών) , Πόλο (Γυναικών)  κτλ ] να παρέχουν ένα Ενιαιο Εισιτήριο  σε κάποια ,ισως 150-200ευρώ , ώστε να μην αγωνίζονται οι ομάδες σε μισογεμάτα ή σχεδόν άδεια γήπεδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του , και αυτό δεν λέγεται τυχαία. Η συνεργασία κόσμου και συλλόγου μπορεί να επιφέρει θαυμάσια αποτελέσματα και σίγουρα κανείς δεν θα αρνηθεί μια τέτοια κινηση – πρόσκληση  ,στην ουσία.


  

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365