"ΠΑΟΚάρα πάντα θα σ αγαπώ"
Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, και μίλησε με αφορμή της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας: 

Η ευχή του για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την τιμή να παίξω στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι τα καλύτερα για τους παίκτες, για την ομάδα και θέλω ο ΠΑΟΚ να πετυχαίνω πάντα το καλύτερο». 

Οι στιγμές που κρατάει: «Τα χρόνια που έζησα ήταν γεμάτα μεγάλες στιγμές. Παίξαμε στα προκριματικά Champions League. Είχαμε μεγάλες νίκες με τον Ολυμπιακό και αυτό δεν ξεχνιέται και δεν μπορώ να ξεχάσω το παιχνίδι με την Τότεναμ εννοείται». 

Για τη σημαντικότητα εκείνου του παιχνιδιού με την Τότεναμ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί εξασφαλίσαμε τη συνέχιση της παρουσίας μας στο Europa League. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, γιατί μετά από αυτό έλυσα το συμβόλαιό μου. 

Ο κόσμος ήξερε ότι πάντα έπαιζα με πάθος». Για τον τραυματισμό που είχε υποστεί σε εκείνο το παιχνίδι: «Θυμάμαι τη στιγμή του τραυματισμού και το πρόσωπο του γιατρού όταν είδε τον τραυματισμό. Θυμάμαι την χαρά όλων στην ομάδα, αλλά και του κόσμου. Ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα μου». Για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ: « Πέρασα πολύ σημαντικά χρόνια στην καριέρα μου. Ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Οι οπαδοί της Θύρας 4 είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη». Το μήνυμά του για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά μου. Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον στον Βλάνταν που είναι προπονητής τώρα, για την ομάδα, για τους παίκτες και θέλω να πω ότι πάντα θα σε αγαπάω ΠΑΟΚάρα!»

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365