Στην Νόβα και στο PAOK ΤV τα 90 χρονια του ΠΑΟΚΣτις 20 Απριλίου και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα γιορτάσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ την επέτειο της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του συλλόγου, που φέρει την ημερομηνία αυτή σαν μέρα γενεθλίων από την ίδρυση του το 1926. Θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA και το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ 

Η κεντρική αυτή εκδήλωση παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο πάνελ της οποίας βρέθηκαν τα μέλη της Υποεπιτροπής εκδηλώσεων: Δημήτρης Νικηφόρος, Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Λυσσαρίδης και Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Ο πρώτος που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής στην συνέντευξη είπε: «Μεγάλη ημέρα η 20η Απριλίου καθώς είναι κι η γενέθλια μέρα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να τονίσω πως η χρονιά του 1926 είναι σημαντική για την πόλη μας γιατί, πρώτον ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ, δεύτερον το ΑΠΘ και τρίτον ξεκινά η λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο, στην καλύτερη αίθουσα που διαθέτει η πόλη μας γιατί είναι η πρώτη φορά που παραχωρείται σε αθλητικό σωματείο και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Μυλόπουλο γι’ αυτό. Το μέγαρο θα ντυθεί στα χρώματα του ΠΑΟΚ και στόχο είναι η βραδιά να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. 


Το ύφος της θα είναι συγκινησιακό αλλά και δυναμικό και θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Μια καρδιά για το παρελθόν, μια φωνή για το παρόν και πάθος για μια ζωή για τον μέλλον. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Μαυρίδης κι η Ελένη Τσολάκη. Η έναρξη θα είναι εντυπωσιακή με ένα οπτικοακουστικό σόου. Στην αρχή θα παρουσιαστεί ένα βίντεο για το παρελθόν, βραβεύσεις. Το παρόν θα αφορά τους αθλητές του ΠΑΟΚ και τις εγκαταστάσεις. 


Το μέλλον με ένα βίντεο αφιερωμένο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, βραβεύσεις και η ομιλία του κ. Ιβάν Σαββίδη. Θα βραβευτούν όλες οι ομάδες που κατέκτησαν τίτλους και παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Το ποδόσφαιρο με τους πέντε τίτλους και δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Ιωσηφίδης, που έζησε τους τέσσερις πρώτους τίτλους κι ο Νέτο Γκουερίνο ως ο πρώτος ξένος. Το μπάσκετ με τους δικούς του τίτλους κι η ομάδα βόλεϊ με τα δικά της τρόπαια. Ακόμη, η ανδρική αλλά κι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, ο γυναικείος στίβος, η κολύμβηση, η ποδηλασία, η πυγμαχία, η άρση βαρών.

 Επίσης θα βραβευθεί ο κ. Θανάσης Κατσαρής ως ο μακροβιότερος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται στο 19ο έτος της θητείας του. 

Τέλος, θα βραβευθεί ο ανώνυμος φίλαθλος του Δικεφάλου. Ακόμη, θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. 

 Σχετικά με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη: «Είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να παραβρεθεί, αλλά υπάρχει το πολύ σοβαρό ζήτημα της Πανορθόδοξης Συνόδου τον Ιούνιο στην Κρήτη, οπότε δεν του επιτρέπει να έχει άλλες εξόδους. Θα υπάρχει, όμως, μήνυμά του». Για τον προσδιορισμό της γενέθλιας ημέρας του συλλόγου: «Η απόφαση λέει ότι η αίτηση υπεβλήθη τη 17η Απριλίου κι εγκρίθηκε η σύστασή του την 20η Απριλίου από το Δικαστήριο». Γ

 Για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού: «Συγκεντρώθηκαν περίπου 30 προτάσεις από τα μέλη της επιτροπής αλλά κι από τον κόσμο και παρουσιάστηκαν στον κ. Σαββίδη, που τις αντιμετώπισε με μεγάλη γενναιοδωρία κι ως προς το οικονομικό. Για τους Έλληνες του εξωτερικού επελέγη μια αγωνιστική δραστηριότητα αφιερωμένη σε αυτούς. Επίσης, μέλος της επιτροπής θα συμμετάσχει στην λαμπαδηδρομία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365