«Σοβαροί για το πρωτάθλημα» (video)

«Σοβαροί για το πρωτάθλημα» (video)


Για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, το ενδεχόμενο απουσίας του Ντόκιτς, αλλά και το πόσο διευκόλυνε την ομάδα η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου στη Σύρο, μίλησε ο Γιάννης Καλμαζίδης στην ιστοσελίδα INPAOK. 

Αναλυτικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε: «Το ματς το βλέπουμε πολύ σοβαρά όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα τώρα που παίζουμε σε μια έδρα καυτή και δύσκολη. Εμείς δεν βλέπουμε τον απώτερο στόχο βλέπουμε το παιχνίδι με τον Φοίνικα ως ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αν έρθει ο τίτλος και παίξουμε καλά είναι καλοδεχούμενος». Για τον Ντόκιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού: «Για τον Ντόκιτς δεν ξέρω κάτι, αλλά νομίζω ότι ο κάθε αθλητής σε τέτοια παιχνίδια θέλει να παίξει και να αποδώσει τα μέγιστα. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα η πόσο σοβαρό είναι αυτό το πρόβλημα». 

Για το πόσο βοήθησε την ομάδα ότι ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Τσαλόπουλο που κατάφερε να κάνει αυτή την διευκόλυνση με την Astra που είναι μεγάλη υπόθεση ιδιαίτερα σε αυτές τις γρήγορε μετακινήσεις μέσα σε 1-2 μέρες». Δείτε το video με τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365