Παίχτες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

post-feature-image


Αρκετοί ειναι οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα και των δυο ομάδων εκατέρωθεν ακολουθωντας την διαδρομή Τουμπα-Ν.Φιλαδέλφεια η το αντίθετο ακόμα και με ενδιάμεσους σταθμούς. Σας τους αναφέρουμε έναν προς έναν. 

 Τερματοφύλακες . Ο Πόντιος γκολκίπερ υπήρξε ο κορυφαίος της γενιάς του και σύμβολο της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε 352 φορές. Στο τέλος της καριέρας του πέρασε από τον "Δικέφαλο του Βορρά", με τον οποίο είχε 46 εμφανίσεις. Την φανέλα και των δυο ομάδων επίσης φόρεσε ο Λάκης Στεργιούδας, που φόρεσε 68 φορές την κίτρινη φανέλα και 17 την ασπρόμαυρη. 

Άμυνα Ο Βασίλης Μπορμπόκης ήταν επιλογή του Ντούσκο Μπάγεβιτς. Ηρθε την χειμερινή περίοδο στον Δικέφαλο και έκανε καλές εμφανίσεις (268 εμφανίσεις με ΑΕΚ – 70 με ΠΑΟΚ) στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο σεξυ Μπρόυνο (64 εμφανίσεις με ΑΕK-37 με ΠΑΟΚ) αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας των δυο Δικεφάλων. Ηρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και μετά απο ένα σύντομο πέρασμα του απο την Ρετζίνα κατέληξε στον ΠΑΟΚ του Σάντος. Κόφι Αμπονσά (97 με ΠΑΟΚ – 33 με ΑΕΚ) και Ιφεάνι Ουντέζε (164 με ΠΑΟΚ – 5 με ΑΕΚ) αγωνίστηκαν με την φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ οσο και της ΑΕΚ 

Κέντρο Οι Θοδωρής Ζαγοράκης (220 με ΠΑΟΚ 112 με ΑΕΚ),Παντελής Καφές (203 με ΠΑΟΚ – 127 με ΑΕΚ), ο Δημήτρης Μάρκος (79 με ΑΕΚ – 62 με ΠΑΟΚ), ο Χρήστος Μαλαδένη (291 με ΑΕΚ – 59 με ΠΑΟΚ), ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης (55 με ΑΕΚ – 40 με ΠΑΟΚ) και Βασίλης Λάκης (224 με ΑΕΚ – 47 με ΠΑΟΚ) αγωνίστηκαν με μεγάλη προσφορά και στις δύο ομάδες. Ιδιαίτερη περίπτωση ο Παντελής Κωνσταντινίδης που μεν ανήκε στην ΑΕΚ ωστόσο αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ μέσω του Απόλλων Αθηνών(νυν Σμύρνης) 

Επίθεση Ο Γιαννάκης Οκκάς (126 με ΠΑΟΚ – 39 με ΑΕΚ) έγινε Γιαννης, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τον κρατήσει και ο Κυπριος κατηφόρησε στην Αθήνα. Επίσης οι Δημήτρη Ναλιτζής (61 με ΠΑΟΚ – 63 με ΑΕΚ), και Πάρης Ζουμπούλης (115 με ΠΑΟΚ – 17 με ΑΕΚ) και Βασίλης Βασιλάκος (162 με ΠΑΟΚ – 22 με ΑΕΚ). έκαναν την διαδρομή Τουμπα-Ν. Φιλαδέλφεια

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365