Το πήρε ανάποδα ο Τούντορ από την αρχήΟ Φιλώτας Πέλλιος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. 

Έχουν τη δική τους σημασία. Ειδικά αν το πάρει ο ΠΑΟΚ το ματς σήμερα παίρνει προβάδισμα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Οι άλλοι παίζουν και μεταξύ τους. Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.

 Η ομάδας μας τα τελευταία παιχνίδια είναι και αγωνιστικά και ψυχολογικά ανεβασμένη. Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω θα βγάλουμε γκολ μπροστά. Συγχαίρω τον Ίβιτς γιατί ανάλογα με τα εργαλεία που έχει, μπήκε στο νόημα και παίζει με το σύστημα που πρέπει. Το 3-5-2 δεν περπατούσε εδώ. Ο εγωισμός του Τούντορ ήταν πολύ μεγάλος. Όλοι έφταιγαν εκτός από αυτόν. Είναι κρίμα αυτό που έγινε με τον Μπερμπάτοφ. Το πήρε ανάποδα ο Τούντορ από την αρχή. Ο Μπερμπάτοφ θα μπει τώρα με άλλη ψυχολογία. Θα δούμε τον πραγματικό Μπερμπάτοφ. Όταν σε σνομπάρει και σε υποβαθμίζει κάποιος, χάνεις την ψυχολογία σου, ακόμα κι αν είσαι τόσο μεγάλος παίκτης. Σήμερα αν πάρουμε το δυάρι βάζουμε ισχυρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Στις μεταγραφές, θα ήθελε έναν γρήγορο κεντρικό οπισθοφύλακα η ομάδα. Αυτό που λείπει όμως περισσότερο είναι ο παίκτης που θα βγάλει τις ασίστ. Το 10άρι."

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365