Σαν σήμερα: " Για μένα η αναγέννηση του ΠΑΟΚ είναι ίσως ένα χρέος μου προς τους Ποντίους "Σαν σήμερα ακριβώς πριν 10 χρόνια Ιβαν Σαββίδης και Παγώνης συζητούσαν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Δικεφάλου
Ο Σαββίδης είχε το βράδυ της Τρίτης συνάντηση με τον Βασίλη Παγώνη αλλά οι συζητήσεις δεν είχαν ορατό αποτέλεσμα.

Μάλιστα είπε σχετικά με το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ: «Θα πάρω απαντήσεις σε ερωτήματα που έχω θέσει. Οι απαντήσεις που περιμένω είναι για το όνομα, το σήμα και τα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ. » Το δεύτερο είναι οι υποδομές της ποδοσφαιρικής ομάδας, το γήπεδο, τα βοηθητικά γήπεδα, θα τα δω όλα και θα πρέπει να δοθούν είτε με ενιοίκιο, είτε με κάποιο νόμιμο τρόπο, στην ποδοσφαιρική ομάδα ώστε να μπορεί αυτή να προγραμματίσει το μέλλον της. » Τρίτο ερώτημα είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους μετόχους και τα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ σε παίκτες, κράτος και άλλους ιδιώτες. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που έχω θέσει. » Ζητώ συγγνώμη γιατί ως τώρα δεν είχα την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να ασχοληθώ με το θέμα αυτό και σήμερα ήρθα ειδικά για τον ΠΑΟΚ, που είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου. »

 Θα ήθελα, ακόμη και μέχρι το πρωί, να συζητήσω με τους μετόχους του ΠΑΟΚ, ενώ σχεδιάζω να συναντήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον υφυπουργό Εμπορίου και έχω γνωστούς στην ελληνική κυβέρνηση, που μαζί τους θα κάνω τις συζητήσεις στην Αθήνα. » Πιστεύω πως στα ερωτήματα, με τις συνομιλίες που θα γίνουν, να έχουμε την απάντηση ότι έκλεισε ο ΠΑΟΚ. »

 Θέλω να επιβεβαίωσω ότι η θέση μου για τον ΠΑΟΚ είναι σοβαρή και πιστεύω ό,τι είναι συμβολική η ημερομηνία, η οποία βρίσκεται κοντά στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Είναι συμβολικό ότι τώρα γίνονται οι συζητήσεις για την μεταβίβαση του ΠΑΟΚ». Σε ερώτηση για την στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ και την αγωνία τους για τις εξελίξεις, απάντησε: «Καταλαβαίνω πως νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν είμαι καινούργιος στο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι όταν πήραμε με την Ροστόφ, το Κύπελλο, έλεγαν πως υπάρχει Θεός υπάρχει και ο Σαββίδης. Αυτοί είναι οι οπαδοί. » Αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη για τον ΠΑΟΚ και θέλουν οι οπαδοί του να δουν έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Αν έρθουμε σε συμφωνία θα στηριχτώ σε επαγγελματίες μάνατζερ, στους οπαδούς που είναι η δύναμη της ομάδας και σε ποντιακούς συλλόγους. »

 Για μένα η αναγέννηση του ΠΑΟΚ είναι ίσως ένα χρέος μου προς τους Ποντίους. » Έχω στα χέρια μου, επιστολή από τον κ. Γούμενο, που με παρακαλεί και με καλεί να έρθω για να συζητήσουμε για τον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος τις ποντιακές μου ρίζες». Ο κ. Σαββίδης, που στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, υποσχέθηκε πως αν αναλάβει με τη βοήθεια και του νομάρχη, θα λύσει σύντομα και τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365