Επιστρέφω σπίτι μουΑνυπόμονος να βρεθεί και πάλι στο... σπίτι του δήλωσε στο PAOK24 ο Ερνάντο Γκόμες λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση της είδησης για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Τσαλόπουλο. 

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: - Χάρι, πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ; Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος και δεν το κρύβω γιατί έχω πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ. 

 - Ο κ. Τσαλόπουλος αποκάλυψε τη μεγάλη είδηση, κάνοντας λόγο για ένα "δώρο" στους φίλους της ομάδας... Είναι όμορφο να ακούω κάτι τέτοιο. Και ειλικρινά τους αξίζει, γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι καθώς και η στήριξή τους είναι απίθανη...

 - Ήταν και μια προσφορά για τον προπονητή της ομάδας όμως, όπως ανέφερε... Ο κ.Καλμαζίδης είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει ποτέ. Είναι φανταστικός τόσο ως άνθρωπος όσο και ως προπονητής. Είναι μια ηγετική προσωπικότητα. Μιλούσαμε καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν συχνά. Θέλαμε οπωσδήποτε να ξαναδουλέψουμε μαζί ή Τουρκία ή Ελλάδα κάπου (σ.σ. γελάει).

 - Τι ήταν αυτό που σου έλειψε περισσότερο όσο έλειπες από τον ΠΑΟΚ; Δύο πράγματα μου έλειψαν. Το πρώτο ήταν η μοναδική ατμόσφαιρα που είχαμε μέσα στην ομάδα. Το κλίμα εντός της ομάδας. Είμαστε οικογένεια. Και το δεύτερο είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι... τρελοί και στηρίζουν μέχρι το τέλος την ομάδα τους. - Σου έστελναν και διάφορα μηνύματα να επιστρέψεις, σωστά; Συνέχεια είχα μηνύματα, φωτογραφίες "Χάρι, θυμάσαι αυτό/εκείνο", "Γύρνα στον ΠΑΟΚ", διάφορα... Με αγκάλιασαν θερμά και δεν το ξεχνάω. - Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις; Θέλω να τους υποσχεθώ πως μέχρι την τελευταία στιγμή του συμβολαίου μου, θα τα δώσω όλα με τον ΠΑΟΚ για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365