Πρέπει να κερδισουμε μια πολύ καλή ομάδα οπως ο ΠΑΟΚΕίμαι υπερήφανος για όσα ζήσαμε μαζί αυτή τη χρονιά. Καμία ομάδα δεν εξαρτάται από έναν παίκτη» δηλώνει ο Ράφικ Τζεμπούρ στην τελευταία (ηλεκτρονική) έκδοση του επίσημου match programme της ΑΕΚ για την εφετινή σεζόν. «Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά»


 «Είναι σημαντικό να αποδεικνύεις ότι μπορείς να γίνεις ο καταλυτικός παράγοντας στα κρίσιμα» σχολιάζει ο Αλγερινός επιθετικός, χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή του για το ιδανικό φινάλε στη σεζόν. -Ράφικ, με όλα όσα συνέβησαν, το συμπέρασμα είναι ότι η σεζόν ολοκληρώνεται για εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. -«Γεγονός είναι ότι κάναμε καταπληκτικό φινάλε στο τέλος της σεζόν, τα έχουμε πάει καλά παντού και πραγματικά θα είναι υπέροχο να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπροστά στον κόσμο μας και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. 

Πρέπει να κάνουμε το βήμα για την πρώτη θέση που θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League και να δημιουργήσουμε έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Θα δώσουμε και ελπίδα και προοπτική». -Το κακό και για εσένα και για την ομάδα σου είναι ότι θα είσαι απών σήμερα. Τι λες; Μπορούν οι συμπαίκτες σου να τα καταφέρουν και χωρίς εσένα; -«Και το ελπίζω, και το πιστεύω και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Μία ομάδα ποτέ δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή, αλίμονο… Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, πιστεύω και στην ποιότητα και στην αγωνιστικότητα που βγάζουν σε κάθε ματς. Φυσικά είμαστε πολύ κουρασμένοι και σε αυτή τη φάση κάθε απώλεια μετράει, μακάρι να ήμασταν όλοι στη διάθεση της ομάδας, δεν υπάρχουν πολυτέλειες! Εμείς έχουμε δώσει ένα παραπάνω παιχνίδι από τους αντιπάλους μας, που ήταν ο τελικός του κυπέλλου, και μακάρι να μην έλειπε κανείς. 


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365