Μας λείπει ο Παναγιώτης

pgss_mixed_zone_feat


Ο αρχηγός και σκόρερ του Δικεφάλου, Στέφανος Αθανασιάδης , στάθηκε μόνο στο τρίποντο και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια, ενώ αφιέρωσε εκ μέρους όλης της ομάδας την νίκη στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ποικιλίδη: 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δώσανε ότι είχανε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο που είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Αυτό που θέλαμε ήταν να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην δώσουμε περιθώρια στον Πανιώνιο. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί καθώς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. 

Ήμασταν απλά συγκεντρωμένοι χωρίς να κάνουμε κάτι σπουδαίο. Όσες ευκαιρίες και να χάσεις, το μυαλό σου είναι στην επόμενη ώστε να σκοράρεις. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και γνωρίζαμε πόσο σημαντικοί είναι. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και θα δουλέψουμε από αύριο για αυτό. Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θέλαμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε εν τέλει στον αγώνα. Ευτυχώς για μας δεν μας κόστισαν.

 Πρέπει να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια, ώστε να αποφεύγουμε έστω και το μισό λάθος σε τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα μας ικανοποιεί η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να θεωρήσουμε ότι πετύχαμε κάτι. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη θέση. Εγώ και όλα τα παιδιά θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον Παναγιώτη. Ήταν ένας άνθρωπος που μας βοήθησε πολύ, ειδικά εμένα στα πρώτα μου βήματα. Λείπει από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως και όλοι όσοι έχουν φύγει από την ζωή. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να το αφιερώσουμε σε όλους όσους μας βλέπουν από εκεί ψηλά» .

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365