Σπάνια επιστολή του Ζοζέ που ναι διαχρονικήΕιναι μια επιστολή που έχουμε φυλάξει ως ευαγγέλιο ολα αυτά τα χρόνια και αντικατροπτίζει την αλήθεια που συμβαίνει γύρω απο τα δρώμενα του ΠΑΟΚ. Μια αλήθεια που έχει χιλιοειπωθεί, μια κατάσταση που δεν έχει αλλάξει ακόμα και τώρα που ο Δικέφαλος έχει οικονομική ασφάλεια υπο τον Ιβάν Σαββίδη του ανθρώπου που δίνει λεφτά αλλα δεν μπορεί να δεί την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει. Η συγκεκριμένη επιστολή δημοσιεύθηκε απο το πόρταλ fcpaok.gr και οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε για να ανοίξουμε τα μάτια και στους νεότερους.

Διαβάστε την


Κύριοι. Ο ΠΑΟΚ έχει διάφορα προβλήματα και προσπαθεί να βρει το δρόμο του. Προσπαθεί να βρει τον κορμό της ομάδος για του χρόνου. Προσπαθεί να φτιάξει με τους νέους μια ομάδα για πολλά χρόνια. Αν δεν κατάλαβαν μερικοί θα σας πω ότι βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική και η ομάδα ακόμα προσπαθεί να βρει το δρόμο της. ΓΙΑΤΙ; Θα σας πω γιατί! ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στην ομάδα. Και 2ον: Ο πόλεμος που γίνεται μεταξύ των δημοσιογράφων και μερικών ΜΜΕ που έχουν μεταξύ τους προβλήματα. Όπως π.χ. γιατί βγαίνεις σε αυτόν και όχι σε εμένα, γιατί δίνεις συνέντευξη σε αυτόν και όχι σε εμας.

 Γιατί δίνεις σε αυτούς το τηλ. αυτουνού και όχι σε εμάς. Θα παρακαλέσουμε εμείς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ: ΚΥΡΙΟΙ το δικό σας ανταγωνισμό πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ομοφωνεία παρόλο που βλέπουν το ίδιο παιχνίδι. Οι μισοί «Άσχετος ο Καραγεωργίου», οι άλλοι «Δώστε ευκαιρίες στον προπονητή». Τώρα οι μισοί εναντίων του Μέγκαχεντ, ίσως γιατί έδωσε συνέντευξη σε κάποιο έντυπο, οι άλλοι μισοί υπερ του. Κάποιοι υποστηρίζουν κάποιους μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ ίσως γιατί δίνουν μόνο σε αυτούς συνεντεύξεις και οι άλλοι μισοί εναντίων τους γιατί δεν δίνουν σε αυτούς. Με αφορμή το τελευταίο επεισόδειο του Μέγκαχεντ έπρεπε να λυθεί από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση και όχι να γίνει μπαλάκι των δημοσιογράφων για τα δικά τους εγώψυχα και το δικό τους ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ που έχουν εδώ και χρόνια. Ποιός θα πουλήσει πιο πολλά έντπυα. Και μια ερώτηση: Ο ΜΕΓΚΑΧΕΝΤ είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής του. Ο ΓΙΑΣΕΡ που ήρθε πριν πολλά χρόνια δεν ήξερε καλά ελληνικά και ούτε ξέρει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΗΡΘΕ σαν διερμηνέας και δεν ξαναέφυγε ποτέ. Είναι ένας απλός υπάλληλος. Αλήθεια ποιοί είναι αυτοί που παίρνουν το μέρος του και ΓΙΑΤΙ; Η΄ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. 

Τη ρουφανιά την αγάπησαν όλοι το ουφιάνο κανείς. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. Νομίζω καταλαβαινόμαστε. Αν επιτέλους σταματήσετε να φέρνετε τις δικές σας αντιπαραθέσεις στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ή γενικότερα ανάμεσα στους παίκτες του ίσως στρώσουν τα πράγματα. ΚΩΣΤΙΚΟ βάλε μια τάξη και ειδικότερα πειθαρχεία στην ομάδα. Μίλα με τους παίκτες για το θέματων ΜΜΕ και γενικότερα για τα κουτσομπολιά εκτός ομάδας. ΚΡΑΤΑ τέλος πάντων τα στεγανά των αποδυτηρίων και να είσαι σίγουρος ότι σε αυτό το θέμα θα έχεις τη συμπαράσταση όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και ας σταματήσουν μετά από κάθε καλή εμφάνιση κάποιου ποδοσφαιριστή να δίνει την άλλη μέρα δισέλιδη συνέντευξη. ΚΩΣΤΙΚΟ βάλε μια τάξη και άγραφους νόμου για τα στεγανά των αποδυτηρίων ΥΓ: Οι παράγοντες, οι παίκτες και οι υπάλληλοι, ο κάθενας για τη δουλειά που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Και εσείς στα ΜΜΕ μην παίζετε με την τρέλα μας.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365