"Δεν μου δείχνει ο ΠΑΟΚ την σοβαρότητα για να έρθω να δουλέψω σε αυτόν"
Ο Μίρον Μάρκεβιτς προπονητής της Ντνιεπρ, μίλησε από την Ουκρανία για τον Λέο Μάτος, την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ . Αναφέρθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του και τα χαρακτηριστικά του αλλά αναφέρθηκε και στον δικέφαλο και στο αν θα ερχόταν να δουλέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως δεν εκφράστηκε ιδιαίτερα κολακευτικά για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρον Μάρκεβιτς στον ArenaFM 89.4: 

 «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σωστός επαγγελματίας και έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά για τον Λέο Μάτος. Αναφορικά με την θέση την οποία αγωνίζεται: « Η κανονική του θέση είναι δεξιός μπακ αλλά επειδή στην θέση του δεξί χαφ δεν είχαμε πολλές εναλλαγές στην Ντνιεπρ, τον χρησιμοποιούσα πολλές φορές ως δεξί χαφ». Για τον αν έγινε συζήτηση να αναλάβει τον ΠΑΟΚ: « Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ούτε με τον κ.Σαββίδη, αλλά ούτε με τον κ.Μίχελ. Δεν έχουμε βρεθεί καν, οπότε όσα γράφονται , απλά δεν ισχύουν».

 Για τον αν θα τον ενδιέφερε να δουλέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ: «Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει να έρθω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Δεν μου δείχνει ο ΠΑΟΚ αυτή την σοβαρότητα για να έρθω να δουλέψω εκεί. Άμα στο μέλλον δω ότι ο ΠΑΟΚ έχει όντως σοβαρούς στόχους και ικανούς ποδοσφαιριστές, τότε ναι, θα το σκεφτώ να έρθω στον ΠΑΟΚ».

 Αναφορικά με το αν έχει αποχωρήσει ο Μάτος: «Ο παίκτης δεν προπονείται πλέον με την Ντνιεπρ, πιθανόν να έχει πάει στην Βραζιλία αλλά επίσης μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ». 

 Για τον ΠΑΟΚ: «Στο παρελθόν παίξαμε αντίπαλοι με τον ΠΑΟΚ, πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με πολύ δυναμικούς οπαδούς. Για να γίνει ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο δυνατός και για διεκδικήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα στις μεταγραφικές περιόδους και να πάρει ακόμα καλύτερους ποδοσφαιριστές. Έχει καλούς παίκτες αλλά έληξε σοβαρότητας. Ο ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια είχε μια πολύ καλή ομάδα και έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν έχω ακούσει ότι ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή από την Ουκρανία. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει όλη του την δομή, να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Δεν βλέπω σοβαρότητα σε αυτή την ομάδα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν την ομάδα πρωταγωνιστή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σοβαρούς ποδοσφαιριστές αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365