«Ο ρόλος Μπερμπάτοφ, Ίβιτς όπως Σάντος»Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στη «Μ» για την πορεία του Βλάνταν Ίβιτς στα πλέι οφ αλλά και για τον Μπερμπάτοφ Ο Ιβιτς καθοδηγεί τον Δικέφαλο αποτελεσματικά στα πλέι οφ μέχρι αυτή την στιγμή, ενώ από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας έχει συμβάλει στην αλλαγή του κλίματος κάτι που φαίνεται από τα έως τώρα αποτελέσματα. Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Μπρούνο Τσιρίλο με δηλώσεις του στην «Μ». 

Παράλληλα ο Ιταλός πρώην άσος του ΠΑΟΚ τονίζει πως ο Ιβιτς καθοδηγεί την ομάδα έχοντας πάρει στοιχεία από το κοουτσάρισμα του Σάντος ενώ επισημαίνει πως θα είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ο Τσιρίλο ήταν παρών στην Λεωφόρο και συνομίλησε με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ ενώ προτίθεται να παρακολουθήσει και τα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναικό. 

Αρχικά για τον ρόλο του Μπερμπάτοφ επισημαίνει: «Εφόσον είναι καλά, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ με την εμπειρία του. Μαθαίνω πως είναι καλά στην υγεία του, αυξάνει τους ρυθμούς του και μακάρι να είναι σε θέση να αξιοποιηθεί κατάλληλα». Ο Μπερμπάτοφ παρεμπιπτόντως προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα (όπως και χθες) και από την στιγμή που άλλαξε το πρόγραμμα των πλέι οφ, υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για να βοηθήσει. Επιπροσθέτως ο Ιβιτς έχει πολύ καλή επικοινωνία με τον Μπερμπάτοφ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, δείχνει πως τον υπολογίζει και του έχει δώσει να αντιληφθεί πως μόλις είναι απολύτως καλά θα τον χρησιμοποιήσει. 

Ο «Μπέρμπα» είναι εδώ σε ένα κρίσιμο σημείο για τον Δικέφαλο. Ακόμη για τον Ιβιτς ο Τσιρίλο μιλά με τα καλύτερα λόγια στην «Μ»: «

Ο Βλάντο από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας την καθοδηγεί σωστά. Παρακολούθησα τον αγώνα της Λεωφόρου, είδα ότι ο ΠΑΟΚ είχε μία συγκροτημένη ομάδα ακόμη κι όταν έμεινε με 10 παίκτες, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία και σωστή ανάπτυξη στις αντεπιθέσεις. Αυτό που σας είπα, είναι έργο του Βλάντο. Ο οποίος κατά την γνώμη μου, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Και σοβαρός είναι και την πειθαρχία έχει μεταδώσει στους παίκτες του και διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι την νίκη. Πιστεύω ότι ο Ιβιτς, έχει πάρει αρκετά στοιχεία από το κοουτσάρισμα του Σάντος, όταν ήταν στον ΠΑΟΚ. Άλλαξε την ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό είναι δικό του έργο. Μακάρι να τα καταφέρει έως το τέλος και να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη θέση των πλέι οφ». Ο Τσιρίλο πρόσθεσε ακόμη για τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Με τα στοιχεία που δείχνει και παρουσιάζεται η ομάδα, έχει όλες τις προοπτικές για να κάνει καριέρα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365