Ανακοινώνονται μεταγραφές

Ανακοινώνονται μεταγραφές!Στον Δικέφαλο εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τα ταξίδια των σκάουτερ είναι πάρα πολλά όπως και οι προσωπικές επαφές του προέδρου των «ασπρόμαυρων», Λούμπος Μίχελ που έχει αναλάβει και χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο Σλοβάκος ο οποίος είναι ο άνθρωπος που σχεδιάζει τον νέο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με κάποιους παίκτες και το μόνο ερωτηματικό παραμένει η θέση του προπονητή, ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος και δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει συμφωνία με κάποιον τεχνικό ή αν θα παραμείνει ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μίχελ θέλει με την έναρξη της προετοιμασίας να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταγραφών και να λείπουν μόνο μερικές... πινελιές στο ρόστερ του Δικεφάλου. Το «στοίχημα» του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό που τονίζει ο ίδιος είναι ότι επιθυμεί σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Ολλανδία οι περισσότεροι από τους νέους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στην ομάδα να βρίσκονται στις προπονήσεις.
Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις, αφού στον ΠΑΟΚ περιμένουν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος για να μπορέσουν να δημοσιοποιήσουν τις μεταγραφές, τις πωλήσεις, αλλά και τις λύσεις των συμβολαίων που έχουν αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365