«Τώρα βγαίνει η πραγματική εικόνα του ΠΑΟΚ»

petrakis


Όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στον ArenaFM 89.4: 

 Για τον ΠΑΣ: «Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα. Όσο ανεβαίνεις επίπεδο τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, το δυσκολότερο είναι να μπορέσεις να παραμείνεις, να μπορέσεις να διατηρηθείς. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και θα πάμε για το καλύτερο. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα Γιάννινα, είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και είναι ένας ζωντανός οργανισμός». «Μέχρι κάποιο σημείο περιμέναμε ,μήπως κληθούμε να παίξουμε εμείς στα πλέι οφ. Προετοιμαζόμασταν να παίξουμε στην θέση του Πανιωνίου, δεν προέκυψε, προέκυψε εκ των υστέρων , ήρθε το κλιμάκιο από την UEFA και περιμένουμε ακόμα το αποτέλεσμα. Για μένα όταν θα ξεκινούσαν τα πλέι οφ δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Προέκυψε το πρόβλημα με τον τελικό, προέκυψε και το πρόβλημα με τις ημερομηνίες, όλα αυτά απαξιώνουν το πρωτάθλημα και όλα αυτά που υπηρετούμε». Αναφορικά με τον Μανιά και αν αποχωρεί: «Το συμβόλαιο του Μανία τελειώνει, αλλά μέχρι τις 30 Ιούνιου, είναι δικός μας παίκτης. Το τι θα προκύψει , ξέρει ο ίδιος ο Μανιάς αλλά και ο πρόεδρος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε».

 Για το αν θεωρεί ότι θα ήταν πιο εύκολο να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα: «Είναι πιο εύκολα να αποδόσεις σε μια μεγάλη ομάδα. Εγώ ξεκίνησα από το Α΄τοπικό και εκεί τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Για μένα όσο ανεβαίνεις επίπεδο τα πράγματα γίνονται ευκολότερα Αναφορικά με τα πλέι οφ: «Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει βγει ήδη εκτός παιχνιδιού. Αυτό δεν αλλάζει κάτι, έχει μέσα παιδιά με φιλοδοξίες, δεν έγιναν από μια στιγμή στην άλλη κακή ομάδα. Κάποια γεγονότα σίγουρα τους αναστατώσανε αλλά θα προσπαθήσουνε μέχρι το τέλος να αλλάξουν την εικόνα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Οι θέσεις διεκδικούνται από τις τρεις ομάδες και είναι όλα ανοιχτά. Η ΑΕΚ στο τελευταίο πλήρωσε τον εφησυχασμό που πήρε το κύπελλο αλλά και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδια, αλλά είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Νομίζω ότι η μάχη θα είναι αμφίρροπη μέχρι το τέλος ,δεν υπάρχουν πάντως μεγάλες διαφορές στις ομάδες».

 Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει ότι έχει μια σταθερότητα στα πλέι οφ. Το υλικό που έχει είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστεί , έχει πολλούς παίκτες με ταλέντο και ικανότητα. Φαίνεται ότι τώρα λειτουργεί ορθολογικά, υπάρχει ηρεμία . Ο προπονητής έχει περισσότερες επιλογές, μπήκαν παίκτες φρέσκοι, οι οποίοι είχαν τραυματισμούς αλλά δεν είναι επιβαρυμένοι από παιχνίδια. Τώρα βγαίνει η πραγματική εικόνα του ΠΑΟΚ, αυτή η εικόνα εμφανίστηκε σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά μετά χανότανε είτε λόγω κακής διαχείρισης, είτε λόγω τραυματισμών». Για το ποιον θεωρεί τον πιο πετυχημένος προπονητή φέτος: «Για μένα είναι ο Ουζουνίδης. Πολύ καλή και σταθερή πορεία φέτος με τον Πανιώνιο».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365