Μπουμάλ: «O ΠΑΟΚ μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»
Σύνθημα νίκης από τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στο match programme.


Ολιβιέ, σε μια διαδικασία όπως τα play offs, προφανώς κάθε ματς είναι σημαντικό ωστόσο μετά και το αποτέλεσμα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο θεωρείς ότι το σημερινό παιχνίδι είναι… έξι πόντων για τον Παναθηναϊκό; «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όντως… Πρέπει να το κερδίσουμε αφενός για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και αφετέρου για να μπορέσουμε, ενδεχομένως, σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να αποσπαστούμε περισσότερο από την ΑΕΚ. Συνεπώς η κατάκτηση των τριών βαθμών θα έλεγα πως είναι μονόδρομος και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τους πάρουμε απόψε!». 

 Έχεις αντιμετωπίσει τον σημερινό σας αντίπαλο, έστω και με την προηγούμενή σου ομάδα ακόμα… Τι άποψη έχεις σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ; Θεωρείς πως η συντριπτικά υπέρ σας παράδοση μπορεί να κρίνει τελικά το νικητή; «
Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Ελλάδα, έχει καλούς παίκτες, έμεινε πίσω στο Πρωτάθλημα αλλά επέστρεψε και μπήκε στα play offs… Εμείς είμαστε όμως ο Παναθηναϊκός, παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς! Όσο για την παράδοση, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, με άλλους παίκτες, οπότε δεν θα έλεγα πως μετράει ιδιαίτερα. 

Στο τελευταίο ματς, για παράδειγμα, κερδίζαμε 2-0 αλλά τελικά ήρθε 2-2… Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολος αντίπαλος και το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο». Τα play offs είναι μια… ειδική κατάσταση. Συνεχόμενοι αγώνες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, με συσσωρευμένη κούραση από την κανονική περίοδο… 

Τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός, για να κόψει πρώτος το νήμα; «Πάνω απ’ όλα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, με προσοχή. Να μείνουμε “συμπαγείς” και να είμαστε αποτελεσματικοί. Το σημαντικότερο θα έλεγα πως είναι να βγάζουμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις! Επίσης πρέπει να είμαστε άπαντες συγκεντρωμένοι. Σε μια τέτοια διαδικασία, όλοι οι παίκτες μπορεί να χρειαστούν και πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι να μπουν και να προσφέρουν…».


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365