Ειχαμε συμφωνήσει αλλα με κοροιδεψανΟ Πορτογάλος τεχνικός Ντομίνγκος Πασιέντσια, που στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μίλησε για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ, τον Ματέους αλλά και τον Τζάλμα. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4", αναφέρθηκε: 

 Στον Ματέους: «Μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ταχύτατος που έχει και το γκολ και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες αλλά και πίσω από τον επιθετικό, είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ έξυπνος. Πάρα πολύ σημαντικός παίκτης και θυμάμαι μάλιστα ότι με την Άρσεναλ είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι». 

 Στον Τζάλμα: «Είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική. Τον ξέρω πολύ καλά. Παίζει κυρίως από δεξιά χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην άλλη πλευρά. Στην Μαρίτιμο πήγε πάρα πολύ καλά, ενώ στην Πόρτο δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που ήθελε. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με τον Κουαρέσμα. Πάντως έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι πολύ γρήγορος». Στην επαφή που είχε με τον ΠΑΟΚ: «Πριν μερικά χρόνια βρέθηκα πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, τα είχαμε βρει σε όλα, στο Ντίσελντορφ όπου έγινε η συνάντηση με Τσιστιακόφ και Βρύζα, αλλά έγιναν κάποιες περίεργες ερωτήσεις που δεν είχαν να κάνουν με το δικό μου βιογραφικό. Δεν έχω ακόμα καταλάβει γιατί δεν ήρθα, γιατί δεν έγινε αυτή η συνεργασία. Δεν είχε να κάνει με στόχους. Αυτούς ήθελα κι εγώ. Υπήρχε ήδη συμφωνία με άλλον προπονητή, εγώ αυτό κατάλαβα. Θέλανε να μην οδηγηθούν σε συνεργασία κι αυτό φάνηκε μετά κι από το απολογητικό ύφος του κυρίου Βρύζα. Έφυγα εκνευρισμένος και στεναχωρημένος από τη Θεσσαλονίκη. Θα μου άρεσε να προπονήσω μια ελληνική ομάδα. Μου αρέσει πολύ η πόλη της Θεσσαλονίκης και η Χαλκιδική, έχω έρθει στο Πόρτο Καρράς και έχω περάσει υπέροχα. Τώρα έχω κάποιες προτάσεις από μακριά, αλλά θέλω να παραμείνω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο». Στο EURO και την Πορτογαλία: «Όσο γι το Euro της Γαλλίας, η Εθνική Πορτογαλίας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα που θα πάει ψηλά. Το όνειρό μας είναι ότι θα κατακτήσουμε κιόλας το Euro».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365