"Δεν θελουμε τα λεφτά του κόσμου,θέλουμε γέματο γήπεδο"Γερό χαστούκι στη διοίκηση της ΕΠΟ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ψήφισης του προϋπολογισμού της ομοσπονδίας ο Κυριάκος Κυριάκος. 

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας το ένα γερό χαστούκι στη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας. «Μπορώ να πω ότι μια ευχάριστη έκπληξη το αποτέλεσμα.


 Ξέραμε ότι η δύναμη της αντιπολίτευσης αυξήθηκε σημαντικά αλλά δεν περίμενα τέτοια διαφορά», ανέφερε –μεταξύ άλλων- και πρόσθεσε για τις μεταγραφές της ομάδας: «Γίνεται προσπάθεια για να τελειώσουμε πιο νωρίς φέτος. Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ θέλει να δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να εργαστεί απερίσπαστη στην διάρκεια της προετοιμασίας». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου, υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ΕΠΟ: «Μπορώ να πω ότι μια ευχάριστη έκπληξη το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι η δύναμη της αντιπολίτευσης αυξήθηκε σημαντικά αλλά δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Αν σκεφτούμε ότι Ενώσεις όπως η Χαλκιδική ψήφισαν υπέρ του Γκιρτζίκη ενώ δεν έπρεπε να ψηφίσουν, καθώς επίσης και ότι Ενώσεις που δεν ψήφισαν, είναι με την αντιπολίτευση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αντιπολίτευση έχει πλέον την πλειοψηφία. Αυτό είναι ένα γερό χαστούκι για την σημερινή διοίκηση που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί υπό αυτό το καθεστώς. Δεν μπορεί να καταρτίσει πίνακες διαιτητών για την Σούπερ Λίγκα. Αυτό βέβαια είναι θέμα των Ενώσεων αλλά μας αφορά όλους όταν μιλάμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε εξελίξεις που θα φέρουν την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Οι Ενώσεις έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και στηρίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο του, Ιβάν Σαββίδη». Για τις μεταγραφές: «Γίνεται προσπάθεια για να τελειώσουμε πιο νωρίς φέτος. Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ θέλει να δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να εργαστεί απερίσπαστη στην διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό μας ενδιαφέρει και νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι. Λειτουργούμε με διαφορετικό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι σύντομα ορατό». Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν: «Στόχος μας δεν είναι η οικονομική ενίσχυση των ταμείων. Αυτό που αναζητά ο Ιβάν Σαββίδης είναι η στήριξη του κόσμου στην ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος και γι αυτό λήφθηκε η απόφαση για χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να είναι προσιτά για όλους. Προσδοκούμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό, επαναλαμβάνω όχι για να συγκεντρώσουμε έσοδα αλλά για να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και στήριξη στην ομάδα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365