Σημερα τελειώνει η μεγάλη κλήρωση

Season tickets 2016-17 (1)


Σημερα τελειωνει η  μεγαλη κλήρωση των 1000 διαρκείας σε ανέργους μέσα απο τον διαγωνισμο που εξήγγειλε ο Κυριακος Κυριάκος. Λανθασμένα αρκετά σαιτ δίνουν  την αυριανή μέρα ως λήξη του διαγωνισμού.


Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση


Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 30.06.2016. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα 1.000 εισιτήρια θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν την εξής διαδικασία: 1.Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία. 

2.Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία: Α. Αριθμός δελτίου ανεργίας (16ψήφιος ή 18ψήφιος χωρίς τις καθέτους) 

Β. Αριθμός αναφοράς ΜΟΝΟ του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr. Παράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 29.06.2016 στις 19.00 και στις 30.06.2016 θα ακολουθήσει η κλήρωση. Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ, εκτυπωμένο το δελτίο ανεργίας και το αποδεικτικό ανανέωσης. Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δεν εμφανιστεί να παραλάβει το εισιτήριό του ως τις 12.07.2016 ή δεν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα. * Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ως την Πέμπτη 30.06.2016 (ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης) δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2016-17. * Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στις θύρες 6 και 7.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365