Ακόμα δεν τον είδαμε , Γιάννη τον βαπτίσαμε,Καταλαβαινεις ότι είναι καλοκαίρι όταν η μόνη βροχή που σε ευχαριστεί είναι η βροχή των ονομάτων των μεταγραφών. Δεκτό , είναι δείγμα υγειούς ομάδας η ομάδα που κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (και όχι μονο) ενισχύει το ρόστερ της .

Αρθρογραφεί η Έυα Σιδηροπούλου

 Όμως είναι αρρωστο αυτό που συμβαινει με όλα αυτά τα ονόματα και όλες αυτές τις αποψεις όλων αυτων των προπονητών και σκαουτερ του καναπέ και της ξαπλώστρας! Ακούγονται ονόματα που όταν τελικά γίνονται αποκτήματα της εκάστοτε ομάδας χαντακώνονται από προκατειλλημένους σχολιαστές πάσης φύσεως, οι οποίοι προσπαθούν και καταφερουν ,κάποιες φορές , να επιβάλλουν την αποψη τους πριν καν δουν τον παίκτη στην ομάδα τους. Πρόκειται δηλαδή για σύγχρονες Πυθίες που γνωρίζουν το μέλλον! Ακόμα δεν τον είδαμε , Γιάννη τον βαπτίσαμε, που λέει ο σοφός λαος. Αυτό ,βέβαια, είναι μια λανθασμένη αντίδραση καθώς κανείς δεν ξέρει πόσο θα δέσει ο νεος παίκτης με την νέα του ομάδα και πώς θα έρθουν τα πράγματα,τελικα. Ένας ο χαμός με τα ονοματα των μεταγραφών και ενας ο πανικός με τις λάθος θέσεις των νέων παικτων. 

Όχι μόνο γνωρίζουν ,δηλαδη, κάποιοι πως ένας παικτης δεν έχει ικανοτητες. Γνωρίζουν και ότι η ομάδα δεν χρειαζόταν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Ο συνδιασμός όλων αυτων δημιουργεί ένα χάος με αποτέλεσμα την μόνιμη μουρμούρα! Μια μουρμούρα που δημιουργεί κακό κλίμα πριν ακουστεί το πρώτο σφύρισμα της σεζόν. Πόσο υγειές είναι αυτό; Καθόλου , ίσα ίσα είναι ψυχοφθόρο για τον ίδιο που μουρμουρίζει,για όσους τον ακούν και για τους –νέους και μη– παίκτες οι οποίοι ζουν στην ίδια πόλη.Διαβάζουν,ακούν και βλέπουν. Η αξία της υπομονής είναι ανεκτίμητη και αδιαμφισβήτητη ,ακόμα και στο ποδόσφαιρο.

 Η υπομονή είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό που βοηθά τους ανθρώπους που το κατέχουν να διατηρούνται ήρεμοι και συχνα ωθεί σε σωστές αποφάσεις. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Η υπομονή , η στήριξη και η λογική σκέψη μπορούν να οδηγήσουν μια ομάδα μπροστά! Μπορουν να κανουν τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο , τόσο μεγάλο όσο του αξίζει και ακόμα περισσότερο. Ο λαος του ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να δείξει χαρακτήρα ,τώρα περισσότερο από ποτέ.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365