Ο ΠΑΟΚ είναι μια ουτοπία, μια διαρκής ανταρσία που δεν ολοκληρώνεται ποτέ”.Ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, γιος του Χάρρυ Κλυνν και "ψυχή" του Gagarin, εφυγε απο κοντα μας στη ηλικια των 49 ετών. Ήταν ο άνθρωπος που απενεχοποίησε το καλτ όσο κανείς. Αρρωστος οπαδος του ΠΑΟΚ ετοιμασε το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρονια.


«Ο πρόωρος θάνατος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, στερεί τον χώρο του πολιτισμού από έναν πρωτοπόρο καλλιτέχνη και χαρισματικό άνθρωπο»,  σχολίασε πριν λίγες ώρες μέχρι και ο πρωθυπουργος. Δεν είχε άδικο οσοι είναι οπαδοί του cult σίγουρα θρηνούν έναν πολυ πρωτοπόρο σκηνοθέτη


Dirty old man at the age of sixteen χαρακτήριζε τον εαυτό του. Αρρωστος ΠΑΟΚτσης οπως δήλωνε μιλώντας πάντα για την αγαπημένη του ομάδα.


"Ημουν η μασκότ του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια του στην Αθήνα όταν ήμουν 7-10 ετών. Αγαπούσα πάρα πολύ τον Κωστίκο, τον Κούδα, τον Αποστολίδη, τον Γκουερίνο. Πάντα θα πηγαίνω στην Τούμπα, ένα αυτόνομο κρατίδιο ελευθερίας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι κοσμοθεωρία”. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ουτοπία, μια διαρκής ανταρσία που δεν ολοκληρώνεται ποτέ”.

“Είμαι ΠΑΟΚτσής στην Αθήνα, μέσα στην καρδιά του θεριού. Πάντα, όμως, έχω διαρκείας της ομάδας για λόγους ηθικής τάξης”. “Ο Άγγελος είναι μια υπέροχη φιγούρα λαϊκού πολιτισμού που δεν έχει εξωραϊστεί, δεν έχει γίνει τρέντι. Είναι αυτός που είναι και γι' αυτό μου αρέσει. Για μένα, η Παναγία που λέει ο Άγγελος είναι το πεπρωμένο. Αυτό εννοεί. Είναι ένα λαϊκό παιδί με τις δικές του προσλαμβάνουσες και αναφορές. Του έχω πάρει αυτόγραφο όταν ήμουν πιτσιρικάς. Τον είδα που έλεγε 'πουτάνα μπάλα' μετά από ένα γκολ τις προάλλες και σκεφτόμουν πως αυτό μας καταδιώκει σε όλη μας τη ζωή”

ΤΟ ΠΑΟΚ365 στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καλλιτέχνη

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365