“Θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο ο Ιβάν”

“Θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο ο Ιβάν”


Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας τα προκριματικλα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα καλύτερα έρχονται.

 Θα γίνουν καλές μεταγραφές και καλές κινήσεις. Οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι αντάξιοι του ονόματος της ομάδας για να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ η ομάδα μετά την ΑΕΚ θα πήγαινε στο Μακεδονία Παλλάς ο Ιβάν θεώρησε σκόπιμο να έρθει στο εροδρόμιο να μας υποδεχτεί. Είναι μεγαλείο, αυτό δείχνει ΠΑΟΚτσηδηλίκι. Είναι θείο δώρο για τον ΠΑΟΚ αυτός ο άνθρωπος. ΟΊβιτς έκανε πολύ σωστά τη δουλειά. Πήρε μια ομάδα με μηδέν βαθμούς και έβγαλε τη ομάδα πρώτη. Έχει μέσα του τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σοβαρός, έκανε σπουδαία δουλειά και στις ομάδες νέων. 

Πήρε μεγάλη χαρά ο Ιβάν Έχει κάνει τόσα πολλά για την ομάδα ενώ αυτή δεν του έχει δώσει αυτά που θέλουμε όλοι μας. Θα βάλει χρήματα να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι γύρω του να νιώθει σιγουριά. Ότι έχει πει το κάνει. Κανένας δεν πίστευε ότι θα βάλει 11 εκατ. ευρώ για να μας αλλάξει από τα χρεή που νμας βασάνιζαν. Θέλει να κάνει και θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Περιμένω να δω τι θα πουν σήμερα κάποιοι που περιμένουν την αποτυχία του ΠΑΟΚ. Στην τύχη η απόκρουση της χρονιάς ο Γλύκος ή τυχαία MVP ο Τζαβέλας; Όλοι οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια Είναι κοντά και στον ερασιτέχνη ο Ιβάν. Είναι ο άνθρωπος που πανηγύρισε τους τίτλους όπως πανηγυρίσαμε κι εμείς που είμαστε 50 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυθόρμητα και αυθεντικά.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365