Ακλόνητος ακόμα μια φορά με την ψήφο του ΠΑΟΚ

Ακλόνητος με τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚΟ Παντελής Ταρνατόρος θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της Volleyleague αφού τον ψήφισαν οι 11 από τις 12 ομάδες ανάμεσα τους και ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ. Ο κ.Ταρνατώρος ήταν ο μόνος που έθεσε υποψηφιότητα λαμβάνοντας 11 ψήφους και ένα «λευκό» του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο έμπειρος παράγοντας θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στον προεδρικό θώκο της Λίγκας. Θυμίζουμε ότι είναι στη θέση από το 2010.

 Αντιπρόεδρος ο Κώστας Παϊσιάδης από τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος χαιρέτησε το άριστο κλίμα που υπήρξε στην εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση και στους μεγάλους στόχου που θα θέσει την επόμενη διετία. Μετά τα συγχαρητήρια που εισέπραξε από τους συνέδρους αλλά και την ευχή του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου να είναι πρόεδρος όλων των σωματείων ο Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε: «Οι εκπρόσωποι των σωματείων μου έκαναν για τέταρτη φορά την τιμή να με εμπιστευτούν τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και τους ευχαριστώ. Μου έδωσαν εντολή να είμαι πρόεδος όλων των σωματείων και αυτός είναι ο στόχος μου και στη νέα θητεία. Η ΕΣΑΠ πρωτοπόρος σε όλα χαράζει τη μελλοντική πορεία του ελληνικού επαγγελματικού βόλεϊ. Είμαι ικανοποιημένος για την επανεκλογή μου αλλά περισσότερο με ικανοποιεί το άριστο κλίμα που υπάρχει εντός του Δ.Σ. μεταξύ φρέσκων και ικανών παραγόντων που έχουν κοινό όραμα και κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του βόλεϊ. Δεν περιμέναμε τις εκλογές για να σχεδιάσουμε τη νέα περίοδο».

 Σχετικά με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. είπε: «Νέοι ικανοί παράγοντες πήραν θέση στο προεδρείο και εντός των ημερών θα στελεχωθούν όλες οι Επιτροπές. Ολοι συμμετέχουν στα κοινά, κανείς δεν αποκλείεται και όλοι πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια. Προχωράμε μαζί με τους όλους τους φορείς του αθλήματος για να υλοποιήσουμε μεγάλους στόχους και να γεμίσουμε και πάλι τα γήπεδα. Οι συνεργάτες της ΕΣΑΠ έκαναν εξαιρετική παρουσίαση των πεπραγμένων της σεζόν 2015-16, τους συγχαίρω. Είναι βέβαιο πως σε ένα χρόνο θα έχουν πολλά περισσότερα να μας παρουσιάσουν». Για την «επόμενη» μέρα δήλωσε: «Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου κι εκεί θα παρθούν αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της περιόδου 2016-17 και τις νέες διοργανώσεις που σχεδιάζουμε. Όλες οι ομάδες και όλοι οι παράγοντες είμαστε η μεγάλη ομάδα της ΕΣΑΠ. Από τις μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινωθεί από ορισμένα ΤΑΑ είναι σαφές πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμα καλύτερη και πιο επιτυχημένη και μάλιστα εν μέσω δύσκολων εποχών για τον ελληνικό αθλητισμό. Το βόλεϊ έχει μεγάλη δυναμική και με τη βοήθεια των χορηγών μας και των φίλων μας θα ανεβάσουμε το άθλημα ψηλότερα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365