Τώρα Διακοπές...δεν σχολιάζω τίποτα άλλο

Μακ στον ΣΠΟΡ FM: «Ήταν αδύνατο με την Γερμανία»


Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο «Χάρηκα πολύ για την εμπειρία του τουρνουά. 

Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Σλοβακίας σε Euro και το χαρήκαμε. Δεν μπήκαμε καλά στη διοργάνωση, μετά την ήττα από την Ουαλία, αλλά στη συνέχεια παλέψαμε πολύ για να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας, αλλά κι εμάς τους ίδιους. Σήμερα, δυστυχώς, ήταν αδύνατο να κάνουμε το κάτι παραπάνω…

 Η Γερμανία ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, δεν μπορούσαμε να την κοντράρουμε, είναι σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά και πρόσθεσε με αφορμή και το νικηφόρο φιλικό που είχαν πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Σε σχέση με τότε που τους νικήσαμε, σήμερα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας. Φυσικά θα θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο στο Euro, αλλά σε αυτό το επίπεδο αντιμετωπίζεις σπουδαίες ομάδες, που ειδικά σε συγκεκριμένες μέρες –όπως η σημερινή- δεν μπορείς να τις κοντράρεις. Δεν ήταν θέμα φόβου, ήταν απλά σε πολή καλή μέρα οι Γερμανοί». Όσο για το ότι ο ίδιος δεν αγωνίστηκε σήμερα: «Ήταν αδύνατω να παίξω λόγω του τραυματισμού μου. 

Ήξερα εξ’ αρχής πως δεν γινόταν να αγωνιστώ και πως δεν θα είχα κανένα ρόλο…». Ερωτηθείς για το μέλλον του κι αν αυτό θα τον βρει στον ΠΑΟΚ ή κάπου άλλου, απάντησε: «Τώρα… διακοπές. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο»!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365