Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια μου
Ο Έργκους Κάτσε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς, υπογραμμίζοντας πως βοήθησε τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην προσπάθεια για την κατάκτηση της πρωτιάς στα play off του πρωταθλήματος.

Ο Αλβανός μέσος των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στα play off, ενώ έστειλε και το μήνυμά τους στους φιλάθλους της ομάδας. Ο Κάτσε μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4». Αναλυτικά δήλωσε: 

 Για την απόκρουση του Γλύκου: «Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια.

Όπως το έβλεπα και εγώ από την τηλεόραση , η μπάλα πήγαινε στο… γάμα. Τρομερή απόκρουση του Παναγιώτη, τρελάθηκα».

 Για τα πλέι οφ: «Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς τα πλέι οφ και πετύχαμε τον στόχο. Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία. Αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά ,όλοι έδωσαν και την ψυχή τους και για αυτό βγήκαμε και πρώτοι».

 Για την φετινή χρονιά: «Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά από τότε που ήρθε ο κ.Ίβιτς , έστρωσε την ομάδα και πήγε πολύ καλύτερα. Παίζαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, παίζαμε σαν ομάδα». Για το τι άλλαξε ο Ίβιτς: «Καταρχήν άλλαξε σύστημα, αλλά αυτό που άλλαξε βασικά ήταν η ψυχολογία όλων μας. Αυτό ήταν το βασικό και άλλαξαν όλα.

Για την ανανέωση του νομίζω ότι το άξιζε, μετά από αυτό που πέτυχε έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία».
Για το τι σηναίνει ο ΠΑΟΚ: «Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα, είμαι εδώ από τις ακαδημίες και το συναίσθημα που νιώθω είναι πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό από πολλούς άλλους. 

Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένεια μου, από εκεί ξεκίνησα και από έγινα ότι έγινα. Το 2004 ήρθα για πρώτη φορά». Το μήνυμα του στον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που τόσα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και στα καλά και στα κακά. Πάντα ότι ήταν η ομάδα σε κακή κατάσταση μας βοηθούσαν και αυτό είναι το σημαντικότερο».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365