Θα βγεί ο Μπισεσβαρ στον ΠΑΟΚ

«Θα αγαπήσει ο κόσμος τον Μπίσεσβαρ»


Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Ντίτερ Χέκινγκ στην Βόλφσμπουργκ, ο Τόνι Λόκχοφ και μίλησε για τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Παράλληλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμα του από τον «Δικέφαλο», στον κόσμο της ομάδας αλλά και στον Αντελίνο Βιερίνια.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Για τον καιρό που ήταν στον ΠΑΟΚ: «Είμαι στη Γερμανία αλλά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και δεν έχω ξεχάσει τα χρόνια που ήμουν στη Θεσσαλονίκη». Για τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Ο Μπίσεσβαρ έχει φύγει από την Ολλανδία και τα τελευταία χρόνια είναι στη Τουρκία. Τον έμαθα στη Φέγερνοντ αλλά εξακολούθησα να τον παρακολουθώ και στη Τουρκία. Είναι ένας επιθετικός παίκτης, ποιοτικός, ταχύς και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Έχω αυτή την καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή και από την Ολλανδία που τον έβλεπα από κοντά αλλά και από την Τουρκία που τον παρακολουθούσα εξ αποστάσεως»


 Για το αν θα πιάσει ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ: «Από όσο γνωρίζω τον παίκτη με τις ικανότητες του και τις δυνατότητες του θα πετύχει. Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ και ένας παίκτης με την ικανότητα και την εκρηκτικότητα του Μπίσεσβαρ, ειδικά στο ένας εναντίον ενός, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αρέσει στην εξέδρα και θα τον αγαπήσει ο κόσμος το ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή κίνηση και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Του αρέσει η σχέση με την εξέδρα και μπορεί να γίνει αγαπητός στον κόσμο. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή μεταγραφή». Για την θέση του Μπίσεσβαρ στη Φέγερνοντ: «Η δύναμη του ήταν στα άκρα και ήταν παίκτης πτέρυγας. Τα τελευταία χρόνια στη Τουρκία νομίζω πως είχε αγωνιστεί και στον άξονα αλλά από όσο τον θυμάμαι ήταν πολύ καλός τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά». 


Για τους λόγους που δεν πέτυχε μαζί με τον Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ: «Θέλαμε πάρα πολύ να πετύχουμε αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πάρεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο επειδή έχει καλή ομάδα αλλά γενικότερα είναι πολύ δύσκολο σε όλους τους τομείς να του πάρεις το πρωτάθλημα. Εμείς θέλαμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία που μέχρι ενός σημείου μας βγήκε. Στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα δεν πήγαν καλά τα πράγματα αλλά έχουμε άριστες αναμνήσεις από την πόλη, τον κόσμο και γενικότερα από αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Στις κουβέντες που κάνουμε με τον Στέφενς λέμε συνεχώς πως είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να δείξουμε περισσότερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έτσι είναι η προπονητική».

 Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω άποψη. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, εγώ έκανα την δουλειά μου αλλά δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω ως άνθρωπο». Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι καταπληκτικός και μοναδικός. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα με πάθος και με αυταπάρνηση. Βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα κάθε στιγμή, από την προπόνηση μέχρι και τον αγώνα». Για το αν θα επιστρέψει ο Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ: «Έχω άριστη σχέση με τον Αντελίνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζει στη Βόλφσμπουργκ και έχει ακόμα συμβόλαιο στην ομάδα. Πολλές φορές συζητάμε για το κοινό μας παρελθόν, για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε πως πάει η ομάδα, αν κερδίζει ή αν χάνει και μας ενώνουν αυτές οι αναμνήσεις. Αγαπάει αυτόν τον σύλλογο και την Θεσσαλονίκη και μιλάει συχνά για αυτούς. Τώρα αγωνίζεται σε εμάς και ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα μας για πολλά χρόνια. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365