Νέος προπονητής για τις νταμπλούχες!Μετά την λήξη της συνεργασίας του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τον κ.Κατηκαρίδη , ο νεος προπονητής Αλέξανδρος Τασούλης συμφώνησε και ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο 32χρονός προπονητής είχε αναλάβει τα Τμήματα Υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. από το 2010. Διαθέτει πτυχίο ΤΕΦΑΑ και δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A.
Σε σχετική δήλωσή του που αναρτήθηκε στην σελίδα του τμήματος ανέφερε «Για μένα είναι μια διαφορετική πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια τόσο πετυχημένη ομάδα με κάλεσε να συνεργαστώ μαζί της. Το αντιμετωπίζω με πολύ ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, έχοντας να ανακαλύψω έναν νέο χώρο στο ποδόσφαιρο.»

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης, δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να επιλέξουμε έναν προπονητή μέσα από την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. Έπειτα από σχετική έρευνα και συνεργασία με ανθρώπους της Π.Α.Ε. καταλήξαμε στην επιλογή του Αλέξη Τασούλη, έναν ικανότατο και φιλόδοξο τεχνικό. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365