«Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για βασική ενδεκάδα
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Μπρίζ.Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε οτι ειναι ευχαριτημένος για την εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου και πως η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης

Αναλυτικά


«Παίξαμε ένα παιχνίδι σε ένα μικρό χρονικό διάστημα με μία τόσο δυνατή ομάδα, η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της. Μία ομάδα, η οποία είναι μπροστά από μας αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία, ένα βήμα πάνω στο φυσικό κομμάτι. Ήταν καλό παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δύο πλευρές και υπήρχαν ευκαιρίες και για μας και για την Μπριζ. Κερδίσαμε, είναι καλό αυτό, κάτι που χρειάζεται η ομάδα και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Κρατάω την οργάνωση, αλλά σίγουρα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και όσο προχωράμε μέρα παρά μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας». 

 Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είχαμε ένα εύκολο πρώτο παιχνίδι, ένα δύσκολο δεύτερο και έχουμε άλλα δύο στις επόμενες μέρες. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προχωράμε βήμα βήμα, ξέρουμε τι θέλουμε και τα παιδιά προετοιμάζονται σωστά, είναι επαγγελματίες». 

 Για το αν αυτοί που έπαιξαν κόντρα στη Μπριζ θα είναι οι βασικοί: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για βασική ενδεκάδα, πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365