"Το περίμενα οτι θα έμενα εκτός αποστολής"Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του μετά το κόψιμό του από την αποστολή για την προετοιμασία. Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια, αφού ο προπονητής επέλεξε να μην με πάρει στην αποστολή. Δεν τελείωσε, όμως, ο κόσμος. Θα δουλέψω εδώ και ό,τι είναι καλύτερο θα γίνει».

 Για το αν το περίμενε: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον προπονητή. Το περίμενα, ναι, αλλά από εκεί και πέρα αυτό δεν πτοεί το ηθικό μου. Δούλεψα όλες αυτές τις ημέρες, δεν άφησα τον εαυτό μου. Το είδε και ο προπονητής, όμως, η απόφαση είχε παρθεί και η απόφαση ήταν να μην συνεχίσω. Αποκτήθηκαν καλοί παίκτες. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και το καλύτερο για εμένα είναι να βρω μια ομάδα να παίξω για να πάρω παιχνίδια και αυτοπεποίθηση». Για τη χαμένη του αυτοπεποίθηση: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει χάνεται και η αυτοπεποίθηση και μόνο από τα παιχνίδια μπορεί να επανέλθει». Για το αν θεωρεί πως μπορούσε να προσφέρει σε κάποια άλλη θέση: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε αρκετές θέσεις, δεν έχω παράπονο γι' αυτό. Είναι θέσεις που γνωρίζω και η θέση του αριστερού μπακ και αυτή του σέντερ μπακ. 

Το να καθίσω στον ΠΑΟΚ και να παίξω 3-5 παιχνίδια το χρόνο δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε και για τον ΠΑΟΚ». Για το μέλλον του: «Δεσμεύομαι με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και πρέπει να κάνω προπονήσεις εδώ. Αν βρεθεί ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου πιστεύω θα βρεθεί και η λύση με τον ΠΑΟΚ». 

Για τα περί ενδιαφέροντος από τη Γερμανία: «Δεν μπορώ να πω αν ισχύουν ή όχι. Υπάρχει ενδιαφέρον, όμως, αν δεν γίνει η δουλειά δεν μπορώ να πω τίποτα». Για την εικόνα του από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Από αυτά τα λίγα που είδα όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι ικανοί και θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει και ένας καλός κορμός και από πέρσι όπως και νεαροί και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά». 

Για την πρόκληση της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήρθαν ικανοί παίκτες και το θέμα είναι να ταιριάξουν. Υπάρχει ικανός προπονητής, διοίκηση και κόσμος. Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να διακριθεί». Για τον Ίβιτς: «Είναι ένας νέος προπονητής, ικανός, του αρέσει η δουλειά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365