"Μεγάλη ομάδα ο Άγιαξ,αλλά δεν τον φοβόμαστε"!


Τις καθιερωμένες δηλώσεις του,έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης,μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς,ενόψει του αυριανού αγώνα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : “Eχoυμε δουλέψει πάνω στον αντίπαλο, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν έχουμε συγκέντρωση και πειθαρχία”.

Για το κομβικό σημείο : “Αν είσαι συγκεντρωμένος και έχεις πειθαρχία, μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, θα έχεις λίγες ευκαιρίες, αν καταφέρεις να κάνεις το γκολ, θα φύγεις με ένα καλό αποτέλεσμα”

Για τον Άγιαξ : “Ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις”.

Για την πίεση που ασκεί ο Άγιαξ : “Έχουμε δει κάποια στοιχεία του Άγιαξ, πιέζουν από την αρχή ψηλά, έχουμε δουλέψει σ΄αυτό. Πιστεύω δε θα αντιμετωπίσουμε μεγάλο πρόβλημα”.

Για το παιχνίδι του 2010 : “Τότε ήμουν λίγο πιο μικρός, ήμουν στην αποστολή, όχι στη 18άδα. Ειναι από τα παιχνίδια, που ο καθένας θέλει να αγωνιστεί”.

Για την κατάστασή που είναι : “Είμαι 100% έτοιμος. Είχα μια ενόχληση στον τένοντα του προσαγωγού, αλλά τώρα είναι καλά”.

Για τη σημασία του αγώνα : “Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια αυτά. Το βλέπουμε σαν ένα βήμα παραπάνω. Θέλουμε να το κάνουμε, να μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365