"Δεν θα γινουν άλλες μεταγραφες σύντομα"
O Bλάνταν Ίβιτς εστιασε τα αβιαστα αμυντικά λάθη, ξεκαθάρισε οτι δεν θα γινουν αλλες μεταγραφες μεχρι το πρωτο παιχνιδι ενω αναφέρθηκε και στον Κάνιας


Αναλυτικα δηλωσε στην Νοβα: Μετά τα δυο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, είδαμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε. Σήμερα φάνηκε ότι τα πόδια των παικτών είναι βαριά. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και αυτά θα πρέπει να τα διορθώσουμε άμεσα. Δεχθήκαμε πολλά γκολ τα οποία προήλθαν από λάθη τακτικής στα στημένα της Στεάουα. Δεν ήμασταν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι τέτοια εποχή κάποια λάθη δικαιολογούνται να συμβαίνουν. Θα εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα μιλήσω με τους παίκτες και θα τους εξηγήσω τι ακριβώς θέλω. Τι να αποφεύγουν δηλαδή και πως πρέπει να λειτουργούν στο παιχνίδι".


Σχετικά με τις μεταγραφές: "Όσον αφορά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει έχουμε κλείσει...". 

 Για την κίνηση του Μακ να μεταβεί στο Oosterbeek: "Είναι θετικό αυτό που έκανε, που ήθελε να έρθει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Είχε περισσότερες ημέρες άδεια και επέλεξε να έρθει, είναι επαγγελματίας και σίγουρα θα ξεκινήσει από αύριο προετοιμασία και προπονήσεις με την ομάδα".

 Για το φιλικό του Σαββάτου: "Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Και σήμερα κάποιοι έπαιξαν παραπάνω, δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν, κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά και κάποιοι λιγότερο. Πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστούμε...". Για την εμφάνιση του Κρέσπο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος...".

 Για τον Κάνιας: "Έχει δουλέψει ο ίδιος μόνος του, βέβαια δε βρίσκεται ακόμη στο επθυμητό στάδιο, από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Θα δουλέψει μόνος και θα παλέψει για τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τον ετοιμάσουμε. Αν δεν προλάβει το πρώτο παχνίδι, πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα στη 18άδα στο δεύτερο".

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365