Επαναστάτη ΛΑΕ του ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ ειναι ο Γιωργος,ο Στελιος, ο ΣτεφανοςΤο παρακάτω κείμενο προέρχεταο απο ανάρτηση του αδερφού μας Λάζαρου Καλφίδη. Ενα κειμενο ενωτικο το οποίο αξίζει να διαβάσετε

Αναλυτικα


Επαναστάτη λαέ του Π.Α.Ο.Κ. Πρόεδρο με αρ@@@ια που να τα βάλει με την σαπίλα του κατεστημένου ζητούσαμε, μας ήρθε και είναι κοντά στο να ξεβρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και με υπερηφάνεια θα λέμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ηταν πρωτεργάτης. Επαναστάτη λαέ του Π.Α.Ο.Κ. Η μεγάλη στιγμή της καθιέρωσης στα μεγάλα ευρωπαϊκά "σαλόνια", φθάνει σιγά σιγά. Ελα στο γήπεδο 28701 και άλλοι τόσοι απ'έξω, για να στηρίξουμε την ομαδάρα που τόσο αγαπάμε. Μόνο αγάπη στους παίχτες μας. 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. Είναι ο Γιώργος, ο Στέλιος,ο Δημήτρης,ο Στέφανος, ο Παναγώτης,ο Λέο,ο Γκάρι, ο Χοσέ,ο Ντιέγκο, ο Βλάνταν κ.α. Είναι οι μονάδες μας και τους χρειαζόμαστε όλους ακόμα και αυτούς που θα είναι εκτός αποστολής, όσο και αυτούς στο χορτάρι της ΤΟΥΜΠΑΣ. Οπως επίσης, μπάλα παίζουμε και εμείς. Ο Νίκος, ο Πέτρος, ο Κώστας, ο Γιάννης, η Μαρία, η Αγγελική, ο Γιωργάκης, ο Μιχαλάκης, ο Ζαχαρίας, η Μυρτώ κ.α. Όσοι μπορείτε, αγοράστε διαρκείας γιατί θα ζήσουμε μαγικές στιγμές φέτος. Και όσοι δεν μπορείτε, τα λεφτά στην καφετέρια δώστε τα για απλό εισιτήριο. Θετική ενέργεια, μόνο Π.Α.Ο.Κ. και όχι γκρίνια. Το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και όχι μιδοάδειο. Φέτος θα τους τρελάνουμε όλους. Φέτος, θα μας μάθουν για τα καλά στα ευρωπαικά "σαλόνια". ΦΕΤΟΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΠΑΙΧΤΕΣ-ΛΑΟΣ. Π.Α.Ο.Κ. ΜΙΑ ΖΩΗ.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365