Μην ξεχνάτε το πιο ένδοξο τμήμα του ΠΑΟΚ!


Δυστυχώς,το πιο ένδοξο τμήμα του ΠΑΟΚ χάνετε μέσα στον χρόνο.Πλέον,έχουμε βάλει το Βόλεϊ πάνω από το Μπάσκετ,το οποίο έχουμε παρατήσει στην άκρη!Δεν είναι κακό,να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα του Δικεφάλου το ίδιο!Αλλά είναι κακό,να ασχολούμαστε με 2-3 και τα άλλα να τα ξεχνάμε!

Εδώ και πολλά χρόνια,η αξιότιμη διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς,μαζί με το τεχνικό επιτελείο του Σούλη Μαρκόπουλου,προσπαθούν να κρατήσουν το τμήμα όσο πιο ψηλά μπορούν,χωρίς καμία βοήθεια.Βλέπουμε ότι όλοι ανεβαίνουν,και ο ΠΑΟΚ πέφτει.Φτάσαμε κάποιοι παίκτες,τύπου Κασελάκη και Γκίκα,να προτιμάνε την Αστάνα ή κάποιο Προμηθέα Πατρών,αντί του ΠΑΟΚ,ενώ ο Δικέφαλος πριν 20 χρόνια έφερνε στην Θεσσαλονίκη,τον Λέβινγκστον και τον Σκοτ Σκάϊλς!

Είναι πραγματικά λυπηρό,να βλέπεις 150 και 200 άτομα,στο πιο όμορφο κλειστό της Ελλάδας!Είναι κρίμα να βλέπεις τον Σούλη και τον Μπάνε,να προσπαθούν να κρατήσουν το τμήμα ψηλά,χωρίς καμία βοήθεια.Αυτό το τμήμα αξίζει πολύ,και πρέπει να το βοηθήσουμε!

Επόμενη βδομάδα βγαίνουν τα διαρκείας.Χρέος ΟΛΩΝ,να ενισχύσουμε την ΚΑΕ,για να δούμε ξανά τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει..Στους τελικούς του πρωταθλήματος.Όλοι απαιτούμε,αλλά όταν απαιτείς κιόλας,πρέπει να τηρείς και τις υποχρεώσεις σου..Και υποχρέωση μας,είναι να γεμίζουμε το ΠΑΛΑΤΑΚΙ κάθε αγωνιστική,ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Επόμενη βδομάδα,πάμε όλοι Παλατάκι,και στηρίζουμε την ομάδα και την διοίκηση,αγοράζοντας διαρκείας!Έτσι,του χρόνου θα βγάλουμε γούστα με τα ασπρόμαυρα μας πλέον καρεκλάκια!

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ 91' ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ..Για να μην ξεχνιόμαστε!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365