"Δεν φοβάμαι τον ΠΑΟΚ"
Ο τεχνικός του Άγιαξ τόνισε οτι θα πρέπει να πιεσει  η ομάδα του στους χωρους της μεσαίας γραμής και τόνισε οτι θα πρεπει οι παίχτες του να πάρουν αυριο ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχει φόβος, ώστε  αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικα

 Για τον Σερέρο: "Παίζει στους νέους του Άγιαξ, δεν ήταν δική μου επιλογή να μην μπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή...". 

Για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του: "Έχω καλή αίσθηση για τους αγώνες αυτούς, γιατί προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε διάφορες ευκαιρίες. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν υπάρχει ιδανικός αγώνας. Αύριο θα είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα". 

 Για το πόσο διαφορετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Άγιαξ: "Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις 4 τελευταίες εβδομάδες για αυτό". 

 Για τον Μίλικ: "Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει... Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις". Για το δεύτερο παιχνίδι: "Απόφαση θα παρθεί την επόμενη ομάδα για το πως θα παίξουμε. Αν το αποτέλεσμα αύριο είναι θετικό, θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το αύριο, σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί και αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή". 

 Για τις επιλογές του αύριο: "Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει".

 Για τον Βέστερμαν: "Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι". 

 Για το αν φοβάται κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα: "Δε φοβάμαι τίποτα...".

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365