Κάνιας: Το αγαπημένο παιδί του Λάουντρουπ

Jose-Canas.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευαματα ο Κάνιας είναι το επικρατέστερο αμυντικό χαφ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα του Δικεφαλου και μένει τυπικά το οκ απο την Εσπανιολ ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας.

Πρόκειται για παίχτη  πολυεργαλείο. ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε ο Βλάνταν Ιβιτς, δηλαδη στυλ παιχτών που κάνουν την αθορυβη δουλειά στο γήπεδο. Mε γεμάτες παραστάσεις απο Primera και Premier οι πληροφορέις μιλούν για έναν αρκετά καλο ποδοσφαιριστής ταχύτατο, ο οποίος κρατάει τη μπαλα στα πόδια του, μπορεί να παγώνει τον ρυθμό, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Αυτο φυσικά ξεχώρισε και ο Λαουντρουπ οταν τον έφερε στην Σουόνσι εκμεταλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα της Μπέτις. Μάλιστα ο πρόεδρος της Σουόνσι κ Τζέκινς ανέφερε οτι ηταν ικανοποιημένος που έκλεισαν ένα τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή οπως ο Κάνιας την στιγμή της παρουσίασης του Ισπανού. Mαλιστα ήταν το αγαπημένο παιδί του Λάουντρουπ  ο οποιος πάντα δήλωνε στον τυπο οτι ο παιχτης ειναι αναντικατάστατος ειδικα οταν τον έχασε απο εναν μεγάλο τραυματισμό που τον κράτησε εκτος ενα μηνα. 

Τα πραγματα ομως με την Σουονσι δεν εξελίχθηκαν ονειρικα αν και ηταν ο καλύτερος παιχτης της ομάδας σύμφωνα με τους οπαδους της. Η φυγή του Λαουντρουπ σε συνδυασμό  με τις κακές σχέσεις του Ισπανού με τον Γκάρι Μονκ, έθεσαν εαυτόν εκτος ομάδας και την επιστροφή του στην Ισπανία για την  Εσπανιολ. Οι πληροφοριες παντως οσων ασχολούνται με Πριμέρα  μιλάνε για έναν αμυντικό χαφ αρκετά γρήγορο ο οποιος μπορει να κρατάει την μπαλα στοιχεία δηλ που είχε ο καλός Λαζάρ.
CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365