Με τον Αθανασιάδη ξεφύγαμε λίγο.

«Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ»


Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης. Μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους παίκτες του «Δικεφάλου» που ξεχώρισαν.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για την Βέροια: «Είναι καινούρια ομάδα η Βέροια και δεν έχει σχέση με την περσινή. Δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και νομίζω πως θα έχουμε ενισχυθεί αρκετά μέχρι την Κυριακή». 

Για τους Σισοκό, Καπετάνο και Παπαστεριανό: Ο Σισοκό έχει κλείσει ενώ οι πληροφορίες μου λένε πως θα έρθει και ο Καπετάνος. Ο Παπαστεργιανός είναι στη σκέψη μας. Θέλουμε εμπειρία και ποιότητα». 

Για τις σχέσεις της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα είχαν καλές σχέσεις οι ομάδες». Για τον στόχο της Βέροιας: «Ο στόχος είναι η παραμονή. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, θέλουμε να μπούμε δυνατά, να πετύχουμε τον στόχο μας και μακάρι να γίνει και κάτι παραπάνω». Για την δύσκολη αποστολή του: «Οι προπονητές πληρώνονται για τα δύσκολα. Υπάρχει η εμπειρία να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Πιστεύω θα διαψεύσουμε πολλούς σε αυτό το πρωτάθλημα. Πολλοί λένε πως Βέροια και Ηρακλής έχουν πολλά προβλήματα όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες με προβλήματα και θα δώσουμε την μάχη μας»

. Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικός και πολύ καλύτερος. Φαίνεται μια ομάδα με πολύ ποιότητα αλλά και χημεία. Ήταν άτυχος με τον Άγιαξ και έπρεπε να περάσει. Πιστεύω πως είναι σε καλό δρόμο και μου άρεσε πολύ. Έχει αλλάξει το επίπεδο και έχει φοβερό υλικό». 
Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό: «Με τον Αθανασιάδη ξεφύγαμε λίγο. Είναι ένας πάικτης που έχει προσφέρει πολλά και έχει μέλλον. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βάθος σε όλες τις θέσεις». 

Για τον Βαρέλα: «Ο Βαρέλα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αν και δεν είναι έτοιμος ακόμη». Για τον Περέιρα: «Εγώ τον Περέιρα τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Μπορεί να παίξει στη κορυφή, μπορεί να κινηθεί στους χώρους και έχει ουσία. Πιστεύω πως ο καλός Περέιρα μπορεί να δώσει λύσεις». Για το επόμενο φιλικό με την Λάρισα: «Πάμε το Σάββατο στη Κέρκυρα και μετά μπαίνουμε σε βδομάδα πρωταθλήματος και ξεκινάμε στη Λάρισα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365