Κανένα όνομα δεν έκλεισε και ο παπάς καλά κρατεί

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδες κινουμενα σχεδια


Πολλά γράφονται λέγονται για κλεισμένους παίχτες, με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανακοινωθεί απο δίαφορα σάιτ που προσπαθώντας να κοροιδέψουν τον κόσμο για λίγα κλικ σε λίγο όταν θα ξεμείνουν απο ονοματολογία θα ανακοινώσουν και την πεθερά τους.

Το ΠΑΟΚ365 είχε επικοινωνία με τον κ Κυριάκο Κυριάκο, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει τα ονόματα  που βγήκαν στην επιφάνεια δεν επιβεβαιώνονται, πάγια τακτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Λούμπος Μίχελ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Άρα αυτοι ισχυρίζονται οτι έκλεισαν οι ποδοσφαιριστές τουλάχιστον επιβεβαιωμέναμ, σας πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες καθώς μόνο ο Λούμπος Μίχελ με τον Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζουν ποιος ή ποιοι θα έρθουν στην Τούμπα. Σεβόμενοι πάντα την δουλειά των άλλων σαιτ δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση ωστόσο πρέπει να προστατέψουμε και τον κόσμο απο την αναστάτωση που δημιουργείται κάθε λίγο και λιγάκι.

Κανένα αποκλειστικό δεν υπάρχει για Τιαμ όνομα που έπαιξε όλο το καλοκαίρι και βγήκε απο Ιταλία μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ, όσο για τα άλλα ονόματα του Μικού και του Βάσκεθ σίγουρα έπαιξαν,απασχολούν όμως μέχρι αυτή την ώρα κανένας μέσα απο τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει συμφωνία.
Είναι σίγουρο ομως οτι ο ΠΑΟΚ δεν πάει για παίχτη που έχει καιρό να παίξει μπάλα ή ελεύθερο και πάει να πάρει κάποιον που έχει συμβόλαιο είτε να τον αποκτήσει με μεταγραφή είτε ως δανεικό με όψιον αγοράς.
Η εκτίμηση η δική μου είναι οτι μπορεί να αποχτηθούν και δύο παίχτες ο ένας φορ ο άλλος θα παίζει στα άκρα ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και να μη δίνουμε ευκαιρία σε καλοθελητές να κονομάνε εις βάρος του ΠΑΟΚ, να δίνουν πάτημα σε αλλόθρησκους για ηλίθια σχόλια και να παίζουν γενικά αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων του αποκλειστικού.


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365