Πέινερς:'Πολύ σημαντικό βήμα για μένα'


Χωρίς σταματημό οι αφίξεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Λετονός Zanis Peiners έφτασε στη Θεσσαλονίκη δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και ουσιαστικά ήταν η πρώτη άφιξη της σημερινής ημέρας (καθώς αναμένεται το μεσημέρι και ο Brandon Taylor).

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Λετονίας, έχω παίξει και στην Ουκρανία, αλλά είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Για μένα είναι μία νέα και πολύ σημαντική σελίδα στην καριέρα μου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λετονός παίκτης, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση από την Ρίγα και αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Οι διαπραγματεύσεις μου με τον ΠΑΟΚ έγιναν με τον μάνατζέρ μου. Είχα αγωνιστεί πριν δύο χρόνια απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνώριζα την ομάδα, την ιστορία της και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, οπότε όταν ήρθε η πρόταση και με αυτά που μου είπε ο εκπρόσωπός μου ήταν μία εύκολη αι συνειδητή απόφαση».

Ο Zanis Peiners αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο στο παιχνίδι που κάναμε με την Ventspils στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχω δει βίντεο, ξέρω ότι στα μεγάλα παιχνίδια η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή κι αυτό περιμένω και θέλω να δω στα περισσότερα παιχνίδια». 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365